A S. H. I. E. L. D. mikortol létezik a marvel filmekben?
Vasember
Hihetetlen Hulk
vasember 2
Thor
Amerika Kapitány
Bosszúállók
Vasember 3
SHIELD ügynökei 1-7.rész
Thor 2: Sötét világ
SHIELD ügynökei 8-16.rész
Amerika Kapitány 2: a tél katonája
SHIELD ügynökei 17-22.rész
Galaxis Őrzői
SHIELD ügynökei 2.évad 1-10
Carter ügynök 1.évad 1-8
SHIELD ügynökei 2.évad 11-19
Bosszúállók 2: Ultron kora
SHIELD ügynökei 2.évad 20-22
Igen, úgy nézd, ahogy Kelemen Ádám írja. Én is olvastam ezt, amit leírt, tényleg így van, én is így néztem. Amúgy ha a SHIELD-et meg akarod érteni, nézd meg az Agent Carter 1.évadát. Abban alapul meg az egész. Abból nagyjából érteni fogod, de ez szerintem nem elég, az összes Marvel film szükséges hozzá (kivéve a Galaxis Őrzői, mert az ugye az űrben játszódik). De a két legfőbb filmje a SHIELD-nek (vagyis amikben a legfontosabb szerepe van), az a Bosszúállók és az Amerika kapitány 2. Az Amerika kapitány 2 konkrétan teljesen a SHIELD körül forog, amit ellepett a HIDRA. Ja igen, ez a másik, a Hidra. Azt úgy értheted meg, ha megnézed az Amerika kapitány 1. részét. A HIDRA lényegéban a Nácik egy csoportja, ami a második világháború idején alapult. Aztán beférkőzött a SHIELD-be, de ez a szál az AK 2-ben kibontakozik teljesen, amivel feloszlatják a SHIELD-et. De ha ennyi nem lenne elég, akkor még ott van a SHIELD ügynökei sorozat, ami az első évad 16. részétől kezdve konkrétan ezzel foglalkozik, a HIDRA beépüléséről a SHIELD-be, és a SHIELD feloszlatásával, valamint később az újjáalapításával. De amellett, hogy ezzel foglalkoznának, még emellett a saját történetszálukat is vezetik. Nagyon jó sorozat, érdemes megnézni, de az 1. SHIELD megalapításához semmi köze, csak az újjáalapított 2. SHIELD-hez van, ahhoz viszont sok (vagyis csak a második évadnak van hozzá köze, mert az első végén (SPOILER)................................................
.
.
.
.
.
Nick Fury megkéri Phil Coulson-t, hogy alapítsa újjá a SHIELD-et). Lehet, hogy most azon gondolkozol, hogy mit keres ott Phil Coulson, amikor a Bosszúállók első részében meghalt?! Hát erre választ kapsz, ha végig nézed az első évadot, valamint azt is hallottam, hogy a második évadban ez a szál még jobban kibontakozik (én még nem láttam teljesen a második évadot, de azon vagyok, hogy megnézzem). Na, de már rég nincs semmi köze a válaszomnak a kérdésedhez, úgyhogy egyszerűen összefoglalva, a S.H.I.E.L.D. minden Marvel filmben ott volt (az Amerika kapitány első részének viszont csak a végén létezik, vagyis a 2. Világháborús cselekmény után 70 évvel, amikor a kapitányt kiolvasztották a jégből). nem biztos, hogy a válaszom érthető volt, tehát ha bármi kérdésed van, csak írj nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!