Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nézek állandóan unalmas...

Miért nézek állandóan unalmas szar filmeket, amiknek nincs happy endje?

Figyelt kérdés
És mégis élvezem, sokkal jobban mint egy idióta amerikai akciófilmet vagy vígjátékot.
2015. ápr. 30. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi van??

Nem pont azok az unalmas szar amcsi tucatfilmek, amiknek folyton happy-end a vége?

2015. ápr. 30. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Épp ez az,hogy jó filmeket nézel kedves kérdező,mert ugye a való életben sincs mindig happy end-je mindennek.

Felsorolnád légy szives,hogy melyek számodra ezek az unalmas,szar,nem happy end-el végzödő filmek? :)

2015. ápr. 30. 14:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Legutóbb a Mielőtt felkel a Nap és a Téli varázslatot láttam. Előbbi jobban tetszett, ma nézem a folytatását.
2015. ápr. 30. 14:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Az eddigi favorit az 500 nap nyár, az a film baszott fel eddig a legjobban, de egyszerűen zseniális.
2015. ápr. 30. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy nézhet valaki olyan filmet,ami fel is idegesíti,és tetszik is neki?Hogy van ez? :)
2015. ápr. 30. 15:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Sőt, háromszor is láttam. :D A színészek, a zenék, operatőri munka, vágás, minden mesteri, és a történet is annyira zseniálisan meg van írva. Vígjáték, de mégsincs happyend, ha nem láttad, azonnal nézd meg.
2015. ápr. 30. 15:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Shakespeare szerint nincs happy end, csak be-nem-fejezett történet.
2015. ápr. 30. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:

"Vígjáték, de mégsincs happyend, ha nem láttad, azonnal nézd meg."

Az 500 nap nyár-t?Oké,ha ennyire dícséred,adok neki egy esélyt. :)

2015. ápr. 30. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a "Nyisd ki a szemed" című zseniális filmet ajánlom neked! Nem vígjáték, de odaveri az előbb felhozott filmeket! :)

De a klasszikusok közül is ismerek párat:

"A vágy titokzatos tárgya"

"Idétlen Időkig"

"Keserű Méz"

2015. ápr. 30. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!