Miért nézek állandóan unalmas szar filmeket, amiknek nincs happy endje?
Figyelt kérdés
És mégis élvezem, sokkal jobban mint egy idióta amerikai akciófilmet vagy vígjátékot.2015. ápr. 30. 12:49
1/9 anonim válasza:
Mi van??
Nem pont azok az unalmas szar amcsi tucatfilmek, amiknek folyton happy-end a vége?
2/9 anonim válasza:
Épp ez az,hogy jó filmeket nézel kedves kérdező,mert ugye a való életben sincs mindig happy end-je mindennek.
Felsorolnád légy szives,hogy melyek számodra ezek az unalmas,szar,nem happy end-el végzödő filmek? :)
3/9 A kérdező kommentje:
Legutóbb a Mielőtt felkel a Nap és a Téli varázslatot láttam. Előbbi jobban tetszett, ma nézem a folytatását.
2015. ápr. 30. 14:07
4/9 A kérdező kommentje:
Az eddigi favorit az 500 nap nyár, az a film baszott fel eddig a legjobban, de egyszerűen zseniális.
2015. ápr. 30. 14:11
5/9 anonim válasza:
Nem tudom,hogy nézhet valaki olyan filmet,ami fel is idegesíti,és tetszik is neki?Hogy van ez? :)
6/9 A kérdező kommentje:
Sőt, háromszor is láttam. :D A színészek, a zenék, operatőri munka, vágás, minden mesteri, és a történet is annyira zseniálisan meg van írva. Vígjáték, de mégsincs happyend, ha nem láttad, azonnal nézd meg.
2015. ápr. 30. 15:33
7/9 anonim válasza:
Shakespeare szerint nincs happy end, csak be-nem-fejezett történet.
8/9 anonim válasza:
"Vígjáték, de mégsincs happyend, ha nem láttad, azonnal nézd meg."
Az 500 nap nyár-t?Oké,ha ennyire dícséred,adok neki egy esélyt. :)
9/9 anonim válasza:
Én a "Nyisd ki a szemed" című zseniális filmet ajánlom neked! Nem vígjáték, de odaveri az előbb felhozott filmeket! :)
De a klasszikusok közül is ismerek párat:
"A vágy titokzatos tárgya"
"Idétlen Időkig"
"Keserű Méz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!