Végzet ereklyéi folytatás?
Figyelt kérdés
Valaki tud valamit?
Hogy most akkor mi lesz?
Lesz második film?
Tudom,hogy sorozat lesz,de mi van a filmmel?
2015. ápr. 28. 14:44
1/3 anonim válasza:
Mindenfélét olvastam én is róla de, ez az amit a legtöbbször olvastam:
Nem biztos hogy lesz folytatás, ha lesz akkor lehet újrakezdik mint sorozat, így jobban vissza tudják adni a könyv hatását. Ez még tűrhető, de itt jön a hideg zuhany: a főszereplők, Jamie Campbell Bower (Jace Wayland) és Lily Collins ( Clary Fray) nem fognak szerepelni a sorozatban, mert ők filmre szerződtek le (többi szereplőről nem tudom hogy maradnának-e). Remélem tudtam segíteni.
2/3 anonim válasza:
Olyan szörnyű volt, hogy nem, nem lesz folytatás.
3/3 anonim válasza:
Biztos, hogy lesz sorozat. Újra kezdik a csontvárossal. Jelenleg folynak a válogatások. Egyenlőre Jace van meg, Dominic Sherwood lesz. 2016 elején kezdik vetíteni.
Film nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!