Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Annyira emlékszem belőle, hogy egy család egy lakatlan szigetre (esetleg esőerdőbe?) kerül, és ott élnek. A házaspárnak egy fiúk biztosan van, meg emlékeim szerint még egy gyerekük, de azt nem tudom, hogy fiú-e vagy lány.Talán egy kishúga van fiúnak. És talán egy kígyó is megmarja a fiút az esőben. És a végén, amikor lehetőségük lenne, nem mennek vissza a civilizációba.

Bocsi a zavaros történetleírásért. Valakinek esetleg nem ismerős? Előre is köszönöm, már nagyon régóta érdekelne a címe! :)

2015. ápr. 27. 17:36
 1/5 A kérdező kommentje:

Évek elteltével sem jöttem rá, hogy mi lehet a címe, a kérdésem kiírása után félórával viszont megtaláltam:

A lakatlan sziget kalandorai (Partra vetve)

[link]

Azért írhattok tippeket, lehet mégsem ez az.:))

2015. ápr. 27. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az lesz, amit te is gondoltál, bár én nem láttam. De hasonló a Robinson család (Disney) is. Ha még nem láttad, nézd meg, mert szórakoztató film, gyerekkoromban különösen szerettem.
2015. ápr. 28. 08:08
 3/5 A kérdező kommentje:

A Disney-s szerintem az én általam tippelt film "paródiája", nem? :)

Amúgy köszönöm a választ! :))

2015. ápr. 28. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem paródia az, csak egy családi film, kis családias humorral megfűszerezve. :)
2015. ápr. 29. 09:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem.:)

Majd egyszer lehet megnézem! :))

2015. ápr. 29. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!