Akkor most nem lesz Transformers Prime 4. évad? Az utolsó része a Szörnyvadászok 13. epizódja?
A Transformers Prime utolsó része a Predacons Rising című film volt, ami a harmadik évad után játszódott. Magyarul sajna nem adták ki.
Most a Transformers: Robots in Disguise-t készítik, ami a Prime folytatása, de nem kapcsolódik hozzá szorosan, Bumblebee és Optimus az egyedüli visszatérő szereplők. Majd elvileg a Robots in Disguise második évadában fel fog tűnni pár másik szereplő is a Prime-ból.
Először úgy volt, hogy a film utan lesz 4. Évad, csak a Hasbro minden energiáját beleölte a Robot in Disguise-ba...ez3rt nem is lesz folytatás...
Az igazat meg vallva a karakterek, és kinézetek nekem nem jöttek be, de amit láttam részt belőle a történetet nézve tetszett. De azért sajnálom a Prime-ot a kedvenc sorozataim közé tartozik... Ha 5ször nem néztem végig az utóbbi 2 évben akkor egyszer sem. Igaz az utóbbi évben hanyagoltam, de tegnap újra elkezdtem nézni.
I 💜 Transformers Prime!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!