Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ciki szeretni a romkomokat?

Ciki szeretni a romkomokat?

Figyelt kérdés

Néha tök cikinek érzem, hogy felnőtt, családos ember létemre imádom a romantikus vígjátékokat, meg a szinte mindenki által fikázott Adam Sandler filmjeit.

Egyik kedvencem a kellékfeleség, másik meg az 50 első randi.

Pedig nem vagyok bugyuta, de mégis jó nézni az ilyeneket...

Vagy csak divat lett mindent fikázni és amúgy titokban mindenki nézi ezeket is? 😄

2015. ápr. 26. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ciki-e. Biztos, hogy nagyon sokan nézik. És az is biztos, hogy rengeteg embernek pocsék az ízlése, köztük neked is.
2015. ápr. 26. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Áh, nem ciki, sok ember szereti az ilyeneket, bár én nem... Nem fikázom, de nem is nézem titokban.
2015. ápr. 26. 19:41
 3/4 Bib válasza:
Ne foglalkozz vele, hogy mi ciki és mi nem. Ha szereted, akkor nézd :) Nem a túl mély tartalommal rendelkező filmek általában, de nem kell mindig "komoly" filmeket nézni. Kikapcsolódásnak szerintem tök jók, és vannak teljesen ízléses romantikus vígjátékok is.
2015. ápr. 26. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Már meg ne haragudj kedves első,de Az 50 első randi szerintem nem rossz romantikus film. :)
2015. ápr. 26. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!