Jacobot vagy Edwardot választanátok a Twilight-ből Bella helyében?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 20:58
11/21 anonim válasza:
És Jacob nem helyesebb a könyvben csak a filmben!:)
12/21 anonim válasza:
Jákob (Jacob) , de csak akkor ha nem tépi le az arcomat... =)
13/21 anonim válasza:
Egyértelműű..Jacob!! Nem csak hogy helyesebb ,de azért jó hogy vele minden izgalmas. Edward uncsi...és mivel hideg nem igazűn jó egy jégtömbbel smárolni...ellentétben a vérfarkas fiúval :D
15/21 anonim válasza:
én Jacobot.nemszeretem a hullaszínű pasikat:D
és sokkal izmosabb is.
16/21 anonim válasza:
Én mindig Edwardot pártoltam, mert Jacob a könyvben néha kicsit bunkó.. meg ilyenek... De amúgy Bellának egyszerűbb lenne Jacobbal.
Azok a hülyék akik azt mondják, hogy Bella milyen hülye, hogy nem Jacobot választja, hanem azt a ronda vámpírt. Ha egyszer Edwardot szereti jobban akkor miért-ne választaná őt? :@
De végülis szerintem Edward jobban néz ki (de nem mindig)!!!
17/21 anonim válasza:
Előző vagyok! Amúgy Jaspert választanám!
18/21 anonim válasza:
Jacob:) am is TEAM JACOBos vok:P meg milyen lehet már edwarddal smárolni?fúj:( mintha egy jégtömböt csókolgatnál:D
19/21 anonim válasza:
Jacobnak emberkinézete van olyan szép barna a bőre meg izmos,Edward olyan fehér és szerintem az arca ronda.:D(elnézést kérek az Edward fanoktól de mindenkinek megvan a saját véleménye)..
20/21 anonim válasza:
Ez most úgy fog hangzani mintha mindekttővel csókolóztam volna, de szerinteem Jacob jobban csókol mint Edward XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!