Melyek a legbrutálisabb horror filmek?
Figyelt kérdés
Eddig ezeket mondták hogy brutálisak(de megjegyzem, ezek maximum a 10 éven alattiaknak brutálisak)
Mártírok
Grotesque
Snuff 102
Szerb film
2015. ápr. 26. 12:14
1/10 anonim válasza:
Saló, avagy Sodoma 120 napja
Cannibal Holocaust
Ebola Syndrome
3/10 A kérdező kommentje:
A Saló nem horror, és unalmas is. A Cannibal Holocaust az horror, de egyáltalán nem brutális. Az ebola syndroma egy hülyeség, nem brutális az sem, még annyira se mint a mártírok.
2015. ápr. 26. 13:54
4/10 anonim válasza:
nem azért,de te megnézetnéd a szerb filmet egy 10 évessel?ok hogy nem fosod tele a gatyád de eléggé megvisel szerintem még egy felnőttet is(egészséges felnőttet)
5/10 A kérdező kommentje:
A szerb film az nagyon gagyi, nem tudom miért dícsérik annyira. Nincs benne semmi durva, pedig a vágatlant néztem.
2015. ápr. 27. 07:51
7/10 A kérdező kommentje:
A kés filozofiáját már láttam jó film, de nem nevezném brutálisnak.
2015. ápr. 27. 15:51
8/10 anonim válasza:
Mit kamuzol hogy láttad őket?
Nem hiszem el.
9/10 A kérdező kommentje:
Pedig láttam ezek közül az összeset. És nem vagyok elmebeteg, egy filmen nincs mit érzelmeskedni. És köztudott tény, hogy a való világban is mindennaposak az ilyen események. Gondoljunk csak az amerikaiakra, amikor terroristákat kínoztak. És kiderült, hogy sok volt köztük az ártatlan civil állampolgár. Salynos ilyen világot élünk.
2015. ápr. 27. 19:21
10/10 anonim válasza:
guinea pig sorozat? vagy a black past 1989?? ezeket nézd meg ha még nem láttad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!