Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki játszotta fel a "Whiplash"...

Ki játszotta fel a "Whiplash" c. filmben a "Caravan" c. számot?

Figyelt kérdés
Utánaolvastam, kiderült, hogy Miles Teller csak eljátszotta, hogy ő dobol, valójában összevágták a felvételt a hanganyaggal, de sehol sem találok infót arról, hogy ki dobolta fel, mert hogy Miles nem hogy 420 bpm-es uptempot, az is biztos.

2015. ápr. 21. 21:49
 1/4 A kérdező kommentje:
(nem hoz* 420 bpm-es uptempot)
2015. ápr. 21. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ö volt, az biztos, hiszen megtanult dobolni a film kedvéért, de olvastam egy cikkben, hogy a rendező nyilatkozta, hogy a nagyobb hatás kedvéért fel lett gyorsítva kicsit az utolsó nagyjelenet...
2015. ápr. 22. 12:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Lehetetlen. Láttam egy videót a srácról, ahogy valami rádiós stúdióban csörömpölt (szó szerit) egy elektromos dobszerkón és az a szint kb. évekre van attól, amit a karavánban csinál.
2015. máj. 11. 01:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor keress rá.

[link]

"So, long answer short, that is, indeed, Teller playing the drums -- but with help from some great editing and no small amount of hard work. The end result, as I'm sure you'll agree, is some beautiful music, indeed."

2015. máj. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!