Eleged van a Twilight mániából?
Határozottan igen:D
Elolvastam, nem olyan rossz, de közel sem annyira jó, mint amennyire imádják. a film meg szerintem kritikán aluli..
nem nagyon, csak egy kicsit!
Sztem tök jó a történet, de bár a szinészek körül egy kicsit nagy a felhajtás! Így Robertpettinzon (gagyiknak: Robert Pattinson), úgy Téjlorlautnör (taylor lautner). Imádom a könyvet, meg a film is tök jó, de engem annyira bosszant h (pl: 40-50 éves nők ba_zinagy Twilight tetkóval a hátukon mászkálnak, és utána a huszonéves pláza_biccsek is varratják magukat, csak itt pesten a lakásom ablakából legalább 10 ilyet láttam) De ha nekik ez jó, akkor legyen. Meg általában az olvasó "elképzeli" a szereplőket a könyvben. De itt akkora kiba_szás hogy a könyv hátuljára odateszik robertpettinzon képét és aláírják hogy Edward, odateszik krisztönsztyuárt (Kristen Stewart) képét és aláírják h Bella. Nekem mondjuk nem tetszik Rob szval nem tudtam nagyon úgy elképzelni ahogy Bella "mesélte" a könyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!