Melyik rajzfilm volt ez?
Figyelt kérdés
Valamikor a '90-es évek vége felé láttam videokazettán egy rajzfilmet (talán ilyen régi hófehérke és hamupipőke korabeli kiadás lehetett) de nem tudom, hogy melyik volt az, mert csak annyira emlékszem az egészből, hogy egy nagy házban (talán egy kastély volt), amiben ilyen sárga márvány volt a domináns szín/anyag (erre nem bitos, hogy jól emlékszem, de így van meg) és valami kék színű rózsákról volt ott szó (látni is lehetett a kék rózsákat) meg valami víz is volt az épületben (erre sem biztos, hogy jól emlékszem), de a kék rózsák azok biztos, hogy ottvoltak...
Szóval ennyi. Semmi más emlékem nins. Néha már úgy vagyok vele, hogy csak álmodtam. De azért örülnék, ha meglenne. Valakinek van ötlete?
2015. ápr. 18. 04:45
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem hiszem, de még megnézegetem, hátha. Abban hol voltak kék rózsák? Tök nem emlékszem már rá.
2015. ápr. 22. 22:43
3/3 anonim válasza:
pfuuu már nagyon réf láttam de a kék rózsa nem rémlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!