Melyik lehet ez a film?
Figyelt kérdés
Körülbelül 5-6 éves koromban láthattam (most vagyok 18), nekem akkor abszolút félelmetes volt: A filmben volt egy csapat turista?katona?kempingező? mindenesetre jól fel voltak szerelve, fegyverük is volt. Egy hegyvidékben játszódik ami körzetre van felosztva. Ezen a vidéken volt egy öreg bácsi aki egyesével vadászott a csapat embereire, emlékszem hogy amikor a 3.körzethez jutottak, egy hosszú hídon?rönkön? vmi keskeny cuccon haladtak át és az egyikőjük ledobott egy tollat, nézte miközben az szállt le, és hirtelen kapott egy lövést, a többiek elkezdtek pánikolni, majd a főszereplő egy ilyen badass karakter ezen a keskeny átjáró alá kapaszkodott és onnan lőtt össze-vissza vakon. Arra is emlékszem hogy az 5-ös de lehet hogy a 6-os körzet egy folyam volt, a film elején ott menekült egy ember de a bácsi levadászta. A film vége felé volt egy olyan jelenet is, hogy a főszereplőt megtalálta egy másik csoport és elkezdtek rá lőni, ő pedig egy farönk mögött kúszott A-ból B-be. Elnézést hogy ezt így fogalmaztam meg :D de csak ezek a jelenetképek maradtak meg, jó lenne újra látni az egészet folyékonyan, szép napot!2015. ápr. 16. 18:42
1/2 A kérdező kommentje:
A végén egy sérült tag maradt a főszereplővel, és volt egy olyan jelenet amikor egy fához leült pihenni, felnézett és ott volt felakasztva az egyik társuk. Azt hiszem egyébként hogy ő sem élte túl a végén...
2015. ápr. 16. 18:46
2/2 anonim válasza:
Meglett azóta a film címe? Lehet megnézném én is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!