Mi lehet ennek a filmnek a címe?
Azthiszem a film cime valami olyasmi lehetett, hogy madarles, de igy nem talalok semmit, csak a big yeart..
Annyira mar nem emlekszem a sztorira, de annyit tudok, hogy a foszereplo egy srac volt. Azthiszem az volt a celja, hogy 500 kulonbozo madarat lasson, ezeket a naplojaban vezette. Tobbszor probalt ongyilkos lenni, talan haromszor.. Megismerkedett egy lannyal, egymasba szerettek, de aztan egyszer a fiu veletlenul lelott egy embert (az auto kerekere celzott azthiszem, de a ferfit talalta el, aki azonnal meghalt). Azt mar nem tudom, miert, meg hogy ez az egesz hogy is volt, de a vege az lett, hogy talan megint meg akarta olni magat de a baratnoje kicserelte az italaikat es igy a csaj halt meg. O elotte meg irt egy levelet, amiben magara vallalta, hogy o olte meg azt a ferfit. Igy a sracnak ugye nem kellett bortonbe mennie es az utolso kep az volt, mikor meglatta az 500.madarat..
Lehet, hogy par dolgot rosszul irtam, mert nagyon regen lattam...
Valaki esetleg nem tudja, mi lehet a cime??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!