Szab zoli kérdése:
Vannak a Zodiákushoz hasonló sorozatgyilkosos krimi-bűnügyi filmek?
Figyelt kérdés
Amin a nyomozáson van a hangsúly.2015. ápr. 15. 16:01
2/8 anonim válasza:
a zodiákus életem legborzasztóbb moziélménye, szerintem nézhetetlen film. no de nem ez volt a kérdés.
ugyanettől a rendezőtől ott a hetedik.
3/8 A kérdező kommentje:
A Hetediket láttam.
Tudnátok még mondani, amiben nyomoznak sorozatgyilkosok után?
2015. ápr. 15. 19:18
5/8 anonim válasza:
Evilenko
A pokolból
Tökéletes másolat
A csontember
Életeken át
A gyűjtő
Nem vénnek való vidék
6/8 pissedoff válasza:
A Youtube tele van amerikai nyomozo dokumentum filmekkel. Investigation ID, 48 Hrs, mittudomen, ha szerencses vagy akkor magyar szinkronnal, de legalabb felirattal is megtalalod azokat. Nekem ezek a sorozatok a kedvenceim, sokat lehet tanulni az emberek "rejtett" tulajdonsagaikrol. Sok szerencset, nezz utana, eloob utobb talalsz ami megfelel!
7/8 anonim válasza:
X Polgártárs (Ezt Magyarországon forgatták)
A törvény nevében (Ez egy 2013-as sorozat, de nagyon magával ragadó a hangulata és jók a színészek is. Olyan izgalmas, hogy két nap alatt megnéztem az egész évadot)
8/8 anonim válasza:
Egy gyilkos agya + talán Az éjjeliőr a hullaházban is az.
Mind3 nagyon tetszett(Zodiákus a harmadik)
Oh és eszembe jutott 1 harmadik ami a zodiákushoz hasonlóan igaz történet alapján készült: Ördög lakat.
Remélem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!