Melyik ez a film?
Figyelt kérdés
Meg 2012 augusztusaban lattam az HBO Comedyn,es arrol szol,hogy van egy hulye fiu(akinek azt hiszem,a neve is a film cimebe van)ellopjak a hon szeretett biciklijet,es o mindenki szavanak ellenere elindul megkeresni a biciklit,kozben talalkozik halott nenivel(?),bunozovel,akit koroznek,es o olyan hulye,hogy fel sem fogja,mi tortenik korulotte.A tobbire mar nem emlekszem,de szeretnem megint megnezni.2015. ápr. 15. 14:36
1/2 anonim válasza:
Szerintem a Pee Wee Nagy Kalandja lesz az.
2/2 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN nagyonnagyon Köszönöm!!!!! Tényleg ez az a film, 4 éve ezt kerestem!! Nagyon köszönöm a választ, ment a zöld kéz! :))))
2017. aug. 1. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!