Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki el tudná nekem mondani...

Maya a cuki kutya kérdése:

Valaki el tudná nekem mondani a Bakemonogatari sorozatok sorrendjét?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 9. 20:23
 1/1 Steinkeeper válasza:
100%

Te a monogatari szériának a sorrendjére vagy kíváncsi :D A sorozatnak 2 sorrendje van az egyik a kiadási sorrend a másik a kronológiai :D

Kiadási:

Bakemonogatri

Nisemonogatari

Nekomonogatari

Monogatari series second season

Hanamonogatari

Tsukimonogatari

Owarimonogatari (idén adják ki)

Kizumonogatari (még nem adták ki)

Kronológiai :

Kizumonogatari (még nincs kiadva )

Nekomongatari

Bakemonogatari

Niseimonogatari

Monogatari series second season

Hanamonogatari

Tsukimonogatari

Owarimonogatari

Javaslom hogy az első sorrendben nézd meg mivel hát úgy adták ki és szerintem így érthetőbb .. és ha valamiről úgy érzed hogy lemaradtál csak nézd tovább úgy is elmagyarázzák pl: ne lepődj meg hogy ha megjelenik egy szereplő akit nem ismersz de a többi szereplő úgy viselkedik mintha addig is ott lett volna .. de vannak olyanok is amikre nincs magyarázat pl hirtelen levágják a szereplők a hajukat úgy hogy a levágást nem is mutatják vagy hogy hirtelen valaki nem hord többet szemüveget de ezek nem is fontosak ..

2015. aug. 4. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!