Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan lehet utálni a Gyűrűk...

Hogyan lehet utálni a Gyűrűk urát?

Figyelt kérdés
Azt még megértem hogy valakinek nem tetszik, de utálni?? Értékelhetetlennek tartani?? Ha valaki ezt mondja rá akkor legalább indokolja meg hogy miért gondolja így. Erre lennék most kíváncsi.

2015. ápr. 9. 17:45
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem a Gyűrűk ura filmek a könyvhöz képest sokkal inkább a látványra mintsem a tartalomra épülnek és a hobbitok nem homokosak.
2015. ápr. 21. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák.Egyébként jó a film csak az érdekes hogy alig van nyila Legolasnak de alig akar kifogyni:D.Kimlinel is így van van pl.rácsap a gyűrűre széttörik a fegyvere de már akkor veszi elő a másikat.Nekem személyszerint a Hobbit jobban tetszik.És abba van megcsinálva jól az a rész ahol a gyűrűt szerzi meg.De mind a két film jó Szerintem.
2015. máj. 3. 15:30
 13/14 anonim ***** válasza:
SEHOGY!!!
2015. máj. 4. 20:33
 14/14 anonim ***** válasza:
egyszerű van aki szereti, van aki nem.
2015. okt. 2. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!