Az árva cimü filmhez lenne egy kérdésem?
A filmben a főszereplő a 9 éves Esther.
De aki látta a filmet az megtudta hogy ö valójában nem 9 éves hanem 30. Volt neki valami genetikai elváltózása ami miatt egy 30 éves nő egy kilenc éves gyerek testében él. Nos a kérdésem az hogy tényleg létezik ilyen? vagy ez egy kitalált dolog.
Aki látta a filmet annak hogy tetszett? nekem nagyon bejött pont ezért a meglepő fordulatok miatt.
itt a filmnek az előzetese
https://www.youtube.com/watch?v=h_sOQy8AeGU
Én csak annyit tudok, hogy az Esthert játszó Isabelle Fuhrman a való életben is még kislány volt, 12 éves körül, amikor csinálták a filmet. Tehát nála minden stimmel a valóságban.
És egyébként igen, úgy tudom létezhet ilyen a valóságban genetikai, illetve hormonális problémák miatt. De javítsanak a hozzá jobban értők! :)
Amúgy tetszett a film nekem is.
Létezik ez a betegség, hipopituitarizmus a neve. Változatos tünetei lehetnek attól függően mely hormonok érintettek.
Ti egyébként ha láttátok a filmet, lenne egy kérdésem. Mikor már Leenaként látjuk, felnőtt színésznővel oldották meg, vagy a színész kislányt sminkelték felnőtté?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!