Az Éhezők Viadalában magyarul miért mást mond?
Figyelt kérdés
A második részben a végén, a repülőn azt mondja angolul: szereti őt!(vagyis Peetát)
A harmadik részben is mondja amikor Snow elnökkel beszélt. És Haymitch öleli,akkor is kimondja hogy szereti őt.
A magyar szinkronban miért nem mondja ki?
2015. ápr. 6. 13:58
1/6 A kérdező kommentje:
*Katnissről van szó. Ezt véletlenül lehagytam. Remélem azért érthető a kérdés.
2015. ápr. 6. 14:00
2/6 anonim válasza:
Gondolták, hogy ne legyen ilyen nyálas mocsok, inkább kihagyják!
3/6 A kérdező kommentje:
De így olyan izé.
Teljesen más így nézni a filmet szinkronosan ;<
2015. ápr. 6. 14:10
4/6 anonim válasza:
A filmek általában teljesen mások szinkronnal, sajnos. :/ Még szerencse hogy az Éhezők Viadalában a hangjuk kb illik a színészhez. Az Útvesztőben sokkal nehezebb volt megszoknom a szinkronhangokat a színészekhez.
5/6 A kérdező kommentje:
Az Útvesztőt ezért néztem és nézem angolul. De az Éhezők Viadalát szeretem magyarul nézni a szinkronhangok miatt,de a fordítás borzalmas.
2015. ápr. 7. 21:54
6/6 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok. Teljesen egyetértek veled, én is angolul néztem az Útvesztőt. Az Éhezők viadalában pedig a hangok jók, és amikor a 3/1-es filmben énekel Katniss, a magyar hang is tök jó meg a dal fordítása is, de angolul is szeretem Jennifer Lawrence hangját hallgatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!