Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kuroshitsuji? Ezt nem értem.

Kuroshitsuji? Ezt nem értem.

Figyelt kérdés
Befejeztem a Kuroshitjusi 1.évadát és neki kezdtem a 2.évadnak. De minden olyan zavaros. Most akkor mi van Ciel lelkével? Sebastian nem vette el? Az első évad úgy végződött. És Lau. Lau nem halt meg? Ciel ölte meg. Elsülyedtek egy hajon Ran-Mao-val. Nem? Hogy lehet akkor most itt a 2.évadban? És a Királynő. Kiderült ,hogy a Királynő ölette meg Ciel szüleit. És ő , a 2.évad, továbbra is szolgálja? Vagy most mi van?
2015. ápr. 6. 12:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Kuroshitsuji*
2015. ápr. 6. 12:01
 2/4 anonim válasza:

Az az igazság, hogy a 2. évad az nem a manga alapján készült és ezért nagyon zavaros lett, igazából csak a rajongók miatt csinálták. Ajánlom, hogy olvasd a mangát, mert nagyon jó! :D

[link]

2015. ápr. 7. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Sebastian nem vette le Ciel lelkét mert azt a másik démon valami Cloud vagy mi a neve már korábban ellopta. Lau nem halt meg. Az hogy elsüllyedtek nem jelenti azt. A királynő meghalt és egy másikat ültettek a helyére. Ciel emlékei pedig elvesztek. Ha tovább nézted volna akkor megértetted volna!!
2015. ápr. 25. 18:57
 4/4 anonim válasza:
Az egész 2.évad csak filler. Az egész cselekménynek semmi köze. Az 1.évadnak is csak az első fele manga hű a többi csak kitaláció. Igazából nincs is Angela és Sebastian még egy ideig nem szerzi meg Ciel lelkét.
2015. máj. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!