Egytől tízes skálán mennyire fosatós a Démonok között? Csakmert a szüleim nagyon későn jönnek haza, és most néztem, hogy ma fogják adni a HBO-n, és nagy a csábítás, hogy megnézzem.
Én már be is fostam például.
Nem tudom fiú vagy-e vagy lány, meg azt sem, hogy hány éves, én gyerekként úgy féltem például az X-aktáktól, hogy csak a paplan alól néztem ki néha, aztán mikor betöltöttem a tizenhatot, és újra elém került a sorozat meg nevetségesnek találtam, hogy ettől féltem hat-hét évvel ezelőtt.
Ugyanez van itt is, ez egy horror, egész jó természetfeletti horror, így felnőtt fejjel is van egy-két olyan, amin meg tudsz ijedni, és az egész filmnek van egy nyomasztó atmoszférája.
Ha javasolhatom az alapok: zárkózz be, alaposan! Legyen valami fény a szobában a TV-n kívül és legyen mi mögé bújni. Nekem gyerekként ezek sokat segítettek a "rettegett" X-akták legyőzésében. :-)
De aztán ne lepődj meg, ha nem mersz kimenni WC-re, míg nem jönnek haza a szüleid! :-D
Szerintem semmi ijesztő nincs benne. A szellem párszor megtépi a sok visítozó libát és kb. ennyi.
De mondjuk szerinem az összes démonos/kísértetes film nevetséges. Folyton ugyanazt a sztorit sózzák ránk. Kb. ugyanúgy, mint a szuperhős filmeknél. Nincs bennük semmi újítás vagy eredetiség.
De ha nincs jobb dolgod, nyugodtan nézd meg. Max röhögsz egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!