Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani sorozatokat?

Tudnátok ajánlani sorozatokat?

Figyelt kérdés

Olyan sorozatokat keresek, amelyeknek már az összes részét leforgatták, és nem kell majd várni arra, hogy kijöjjön az új része.

Ezeket láttam, nézem: The Walking Dead, Castle, Vámpírnaplók, Hazudj ha tudsz.

És a következőkön gondolkodom, csak nem tudom, hogy leforgatták-e már teljesen.?

Hannibal, Dexter, Breaking Bad.

Nincs konkrét téma, amit keresek, csak annyi, hogy ne legyen túl romantikus, mert azokat nem bírom. :D

2015. ápr. 2. 07:45
 1/5 anonim válasza:
Amerikai Horror Story, Dracula, Skins, Smallville, A titkos kör, Terminátor: Sarah Connor krónikái, Tudorok, True Blood: Inni és élni hagyni, Nikita
2015. ápr. 2. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Breaking bad és a Dexter befejezett.

nézz Odaátot, már van 10 évad, azzal birkózhatsz egy darabig, berendelték a 11-et is.

2015. ápr. 2. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Dexter, Breaking Bad befejezett.

Esetleg megpróbálkozhatsz a Buffyval meg az Angellel is.

2015. ápr. 2. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most a Szívek doktorára kattantam rá, van benne romantika de nem tudom, hogy nálad ez mennyire romantikus, szerintem nem annyira. Szeretem a Vészhelyzetet és a Dr. Csontot is :D
2015. ápr. 2. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
És a Szellemekkel suttogó :D
2015. ápr. 2. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!