Ismertek ilyen filmeket?
Figyelt kérdés
Öngyilkosságról szóló filmeket nézek legtöbbször (Nyugodjatok meg, nem, nem vagyok öngyilkos hajlamú, sőt, csak a vidám filmek nem az eseteim :D). Szóval olyan filmeket keresek amelyekben egy bizonyos személy öngyilkossággal próbálkozik, és sikerül is neki, de elég ha mély depresszióról szól és ilyen ügy miatt. Leginkább a tinédzserkori problémákról szóló filmeket kedvelem. Hasonlót keresek mint az Öngyilkosok szobája vagy a Chatroom (ezt még nem láttam, szóval, ha valaki tud hozzá nekem működő, feliratos linket küldeni, azt megköszönném nagyon mert már 1 éve keresem! :) ) Előre is nagyon szépen köszönöm!!! :)2015. ápr. 1. 20:52
2/6 A kérdező kommentje:
nézegettem valamelyik nap leírásokat főleg, de úgy nem igazán tetszett leírás alapján, mondjuk még az hagyján, a sorozatokat annyira nem szeretem az a baj, meg a gépem se nagyon szereti őket, a rövidebb videók vagy sorozatok akadnak rendesen, nem tudom miért :/
2015. ápr. 1. 21:54
4/6 A kérdező kommentje:
Azt már láttam, de azért köszönöm! :)
2015. ápr. 2. 07:20
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ezzel már próbálkoztam, de nagyon kevés olyat találok amelyhez van felirat, ha találok is, azt legtöbbször már láttam :(
2015. ápr. 2. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!