Mi a címe ennek a filmnek?
.... amiben, emberek vártak hogy megmentsék őket, benn rekedtek valami házban, talán áruház vagy gyár már nem emlékszem, ablakos épület, és körülöttük sivatagos, és valami közeleg a távolból, valami fekete és nagyon ijesztő, a film itt ér véget, hogy még nem ért oda hozzájuk de már csak egy nap van hátra vagy pár óra nem emlékszem pontosan és elvileg két részes amiben kiderül mi az?
Sajnos többet nem tudok erről mondani 2000 előtti még ennyit tudok.
.... Se telefon se semmilyen kommunikációra nem volt lehetőségük, csak várni tudtak, és konfliktusok történtek az emberek közt.. nézzük, meg. ne várjunk, ki tett meg főnöknek ilyesmik. az a fekete amint fentebb írtam valami halálos valami lehet ha jól emlékszem volt valami jele is hogy miért.
2000 előtti még akkor láttam mikor máshol lattam ami 15 éve ez előtt volt,
ez 2007 és ismertem (the mist), és van the fog ami szintén hasonló, egyik sem az pedig ezek is hasonlóak a leírás alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!