Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Breaking Bad-et itthon...

A Breaking Bad-et itthon melyik TV csatorna adja?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy az első két évadot tévében néztem, de a csatornára nem emlékszek. Most pár hét alatt végignéztem a neten a 3. évadot, és amikor mentem volna a 4.-re meglepődve tapasztaltam hogy nincs fent magyarul. Ez azért elég érdekes, mert már elég régóta kint van a 4. évad. Most csak neten nincs fent, vagy tényleg nem ment tévébe magyarul?

2015. márc. 31. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem folytatták (az RTL klubon).
2015. márc. 31. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Májustól a magyar AMC fogja adni, az első évadtól.
2015. ápr. 6. 18:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor majd nézem az AMC-n.
2015. ápr. 6. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy sokan nem szeretik a feliratot, de szerintem a Breaking Bad-et érdemes megnézni angolul. Sajnos sok a félrefordítás (kezdve az egész alapoktól pl. a speed az nem meth) és mivel a világ legnagyobb színészi alakításait láthatod benne, sajnos semmilyen szinkron színész nem fogja tudni hozni azt a szintet, ami az eredeti.
2015. ápr. 11. 20:30
 5/8 anonim válasza:
18:56 Ezt az infót honnan szedted, és biztos, hogy így lesz?
2015. ápr. 21. 21:00
 6/8 A kérdező kommentje:

"18:56 Ezt az infót honnan szedted, és biztos, hogy így lesz?"

Igen, már én is olvastam a neten.

Május 7.-én indul az 1. évaddal, és minden csütörtök este lesz. :)

2015. ápr. 21. 21:41
 7/8 anonim válasza:

Ohh, akkor király, köszi :)

Ha szépen megkérlek tudnál egy linket adni azért, hogy hol olvastad?

2015. ápr. 24. 16:23
 8/8 A kérdező kommentje:

[link]

4. bekezdés:

"A magyar AMC 05.07-től kezdi el adni a Breaking Bad-et (Totál szívás) – az 1. évadtól. Heti egy epizóddal ez azt jelenti, hogy 12.24-én kezd itthon a 4. évad, míg 2016. 03.24-én az 5. évad."

2015. ápr. 24. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!