Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok jó sci-fi filmeket?

Mondanátok jó sci-fi filmeket?

Figyelt kérdés
Itthon unatkozom egész nap, mert el van törve a lábam. Várok jó sci-fi ajánlatokat, köszi szépen :)

2015. márc. 31. 08:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Miért ne használnám?Én nem azért használom,hogy olyan dolgokba kössek bele,melyekhez semmi közöm.
2015. márc. 31. 23:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Nincs közöm hozzá? Emberek közt élek mint mindannyian és a határtalan tudatlanság és ostobaság igen zavaró. Tehát igenis van közöm hozzá.
2015. márc. 31. 23:22
 13/19 anonim ***** válasza:

Határtalan ostobaság?Tehát az első akkor ostoba,mert nem ismeri a műfajokat?

Ezek szerint te is lehetsz ostoba a tudatlanságod miatt,mert ugye mindent te sem tudhatsz.

2015. ápr. 1. 15:42
 14/19 anonim ***** válasza:

2015-ben nem tisztában lenni a sci-fi műfaj KÖRÜLBELÜLI jelentésével igenis ostobaság. Ezen sajnos nincs mit szépíteni.

Mellesleg nem tudni, hogy teljesen fogalmatlan vagy egy adott témában és úgy válaszolgatni megint csak igen komoly ostobaságra vall. Én se megyek fórumokra molekulafizikáról okoskodni, mivel közöm nincs hozzá.

2015. ápr. 1. 18:47
 15/19 anonim válasza:

Bocsánat,hogy közbeszólok.Teljesen kivülálló vagyok.

A Dredd sci-fi,a másik kettő pedig akció,amit az első válaszolt.Szerintem úgy gondolta,hogy az akció és a sci-fi közt nincs nagy különbség.Én nem értek hozzá,

és szeretném,ha felvilágosítanátok.Mindkettő izgalmas,fegyveres.Akkor mi a két műfaj közti különbség?

2015. ápr. 1. 18:59
 16/19 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 1. 20:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig amit linkeltem, de a sci-finek egyáltalán nincs köze az akcióhoz.

Nézd meg az Az őslakó című filmet. A sci-fi legjobb hagyományait követi, aminek semmi köze a mai hollywoodi sci-fiként eladott szemetekhez.

Esetleg olvass el néhány könyvet, amik ízig vérig sci-fik és a legminimálisabb akció van bennük, garantálom, hogy nagy élmény lesz mind.

Orwell - 1984

Burgess - Gépnarancs

Bradbury - Fahrenheit 451

Huxley - Szép új világ

2015. ápr. 1. 20:25
 18/19 anonim válasza:
15# vagyok.Hát köszönöm a felvilágosítást!
2015. ápr. 1. 21:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Tudományos fantasztikus=sci-fi a kill bill nem az te élettelen.. Amúgy jogosan szólt be a tag..Szerintem a District 9 alap mű ajánlom neked alacsony költségvetésből olyan durvákat kihoztak, hogy csak lestem. Aztán ott a majmok bolygója,terminátor,eredet,mátrix,Donnie Darko,avatar,függetlenség napja,armageddon, űrodüsszeia, E.T, Harmadik típusú találkozások,12 majom,a dolog, ötödik elem most így ennyi jutott eszembe.
2015. dec. 22. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!