Mondanátok jó sci-fi filmeket?
Határtalan ostobaság?Tehát az első akkor ostoba,mert nem ismeri a műfajokat?
Ezek szerint te is lehetsz ostoba a tudatlanságod miatt,mert ugye mindent te sem tudhatsz.
2015-ben nem tisztában lenni a sci-fi műfaj KÖRÜLBELÜLI jelentésével igenis ostobaság. Ezen sajnos nincs mit szépíteni.
Mellesleg nem tudni, hogy teljesen fogalmatlan vagy egy adott témában és úgy válaszolgatni megint csak igen komoly ostobaságra vall. Én se megyek fórumokra molekulafizikáról okoskodni, mivel közöm nincs hozzá.
Bocsánat,hogy közbeszólok.Teljesen kivülálló vagyok.
A Dredd sci-fi,a másik kettő pedig akció,amit az első válaszolt.Szerintem úgy gondolta,hogy az akció és a sci-fi közt nincs nagy különbség.Én nem értek hozzá,
és szeretném,ha felvilágosítanátok.Mindkettő izgalmas,fegyveres.Akkor mi a két műfaj közti különbség?
Nem olvastam végig amit linkeltem, de a sci-finek egyáltalán nincs köze az akcióhoz.
Nézd meg az Az őslakó című filmet. A sci-fi legjobb hagyományait követi, aminek semmi köze a mai hollywoodi sci-fiként eladott szemetekhez.
Esetleg olvass el néhány könyvet, amik ízig vérig sci-fik és a legminimálisabb akció van bennük, garantálom, hogy nagy élmény lesz mind.
Orwell - 1984
Burgess - Gépnarancs
Bradbury - Fahrenheit 451
Huxley - Szép új világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!