Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok Harcában miért így...

Trónok Harcában miért így alakultak a dolgok? Máshogy nem lehetett volna megcsinálni?

Figyelt kérdés

Nem nagyon értem hogy a Stark család fontosabb tagjait miért kellett kivenni a sorozatból....

Elmagyarázom:

Kezdjük az elején...Eddard Stark kivégzése hatalmas hiba szerintem főleg az 1.évadban. Mikor én kezdtem a sorozatot akkor ő volt a kedvenc szereplőm jóformán, egész végig azt hittem hogy az egész Stark családra épül az egész sorozat közben nem....Bármi más halált elképzeltem volna neki de azt nem hogy lefejezik ,,árulás,, miatt.

Akkor jött Rob Stark aki igazából bosszút akart volna állni apja halála miatt, de fő célja a húgai visszaszerzése. Basszus mikor az esküvőn hason szúrták Rob feleségét...utána meg lenyilazták Robot. Ahogyan bekezdett a sorozat 1.évadja hogy milyen nagy család volt a Stark meg minden. Egyszerűen a néző megkedvelte már Rob Starkot és valamennyire azért már drukkolt neki hogy igenis jusson el Király vár elé és küzdjön.

Az én álláspontom az hogy szerintem Eddard Starkot ki sem kellett volna venni a sorozatból. Rob szépen kiszabadította volna az apját. Lehet hogy túl optimistán látom a dolgokat meg akkor túl egyoldalú lenne a sorozat de azért ne mondjátok hogy ti nem szurkoltatok a Starkoknak...

Várom a véleményeket és hogy ti hogy képzeltétek volna el.

2015. márc. 30. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

"Lannisterek g*cik voltak és még mindig azok -> élnek"

Mondjuk az megvan, hogy a Lannister-ház épp a szakadék szélén táncol, ugye?

A Martellek a megbuktatásukon dolgoznak és valószínűleg a Tyrelleket is magukkal fogják rántani a mélybe.

G*cinek lenne nem volt kifizetődő. Ahogy Doran is mondta, kár, hogy Tywin nem nézheti végig. Talán a pokolból. :)

2015. márc. 31. 12:02
 12/15 A kérdező kommentje:
Walder Frey az esküvőn nem is rendes lányát adta felelésül nem??? Mert mikor vonultak be akkor Robb kicsit meglepődött és össze is nézett Frey-el. Mikor Caitlin Stark észrevette hogy becsukják az ajtót és másik zenét kezdenek el játszani,megnézi Bolton páncélját is, elsőnek azt hittem hogy Robb rendelte el hogy mindenki legyen felkészülve nehogy csapda legyen de még sem...
2015. márc. 31. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Milyen "nem rendes lány"?

Roslin Waldernek az egyik lánya. Azért néztek össze, mert a Freyeket külsőre mindig menyétekhez hasonlítják, tehát nem a legszebbek és így Robb is azt hitte,h Walder lányai és unokái csúnyák és valszeg a legcsúnyábbat fogja hozzáadni feleségül,mert így könnyen megszabadulhat tőle. És arra csodálkozott rá,h Roslin milyen szép.

2015. márc. 31. 14:34
 14/15 anonim ***** válasza:

A kerdesed lenyegeben arra iranyul h miert kellett kinyirni ket olyan karaktert akik szted maradhattak volna mert ugye kedveled oket.

Ismered a mondast h All men must die?

Ajanlok egy rovid videot ami pont a kerdesedrol szol:

Szirmai Gergely Hollywood Newsagency - Minden amit a tronok harcarol tudni kell

2015. márc. 31. 15:31
 15/15 anonim válasza:
Ned halála tulajdonképp katalizátor volt, anélkül az események jóval lassabban és szegényesebben tudtak volna beindulni. Meg hát Valar Morgolis. Persze logikus, történetbeli okai is voltak, de a kérdésed a sorozat szempontjából van. Robot sosem kedveltem igazán, de a Vörös esküvő a leghangulatmanipulálóbb sorozatjelenet amit valaha láttam, szóval respect. bár én a feleséget és a meg sem született Stark örököst sajnáltam, nem reális hogy ilyen kevés a csecsemő-kisgyerek egy sorozat ahol 14 évesen férjhez adják a lányokat és folyamatosan szexelnek. Szirmait pedig én is imádom és ajánlom :D
2015. aug. 3. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!