Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a címe? Csak egy...

Mi lehet a címe? Csak egy részletet láttam belőle, de nagyon érdekelne az egész film. A többi lent.

Figyelt kérdés
Febr. 13-án(szombaton) kapcsolgattam a a tv-t, és találtam egy filmet, egy Tourette szindrómás(tikkelős) tanárról szólt, aki sok mindent elért a betegsége ellenére is. Sajnos nem jegyeztem meg azt sem hogy melyik adón ment, mert közben jöttek hozzánk, és szeretném valahol megkeresni, hogy végig tudjam nézni... Ha tudtok segíteni légyszi írjátok meg a címet, előre is nagyn köszi!
2010. febr. 17. 21:16
 1/4 anonim válasza:

szerintem a viasat 3 - a tehetséges mr. ripley-re gondolsz....

én is csak részleteket láttam belőle...

2010. febr. 17. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:

jaj, én láttam, nagyon szívhez szóló kis film, igaz történet alapján készült!!

A Movies 24 - en megy! A MINTADIÁK a címe. Pénteken, azaz 19én 14:45-től adják, és szombaton reggel is!

Nézd meg az elejétől, nagyon jó film!!!

2010. febr. 17. 22:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, arra gondoltam, így mostmár beugrott a tanár neve:)

köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 18. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, az a Mintadiák c. film volt. Még holnap délelőtt adják a héten. Azon a csatornán rengetegszer ismételnek, úgy hogy van lehetőség bepótolni! Nagyon nagy film, és igaz történet ráadásul!!
2010. febr. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!