Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen star wars filmek és...

Milyen star wars filmek és sorozatokon kívül?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

Most találtam ezt a klónok háborúja című sorozatot és gondoltam végignézem. Nem vagyok elvetemült fan de érdekel a dolog. Az szeretném tudni, hogy a hat ismert filmet és ezt a számítógép animációs sorozatot leszámítva létezik még más mozgóképes (akár animációs akár "rendes" film vagy sorozat mint mondjuk az x aktáknál? (Abból a sorozatból is rengeteg film készült.)

2015. márc. 28. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

rengeteg cucc van még, a világ legnagyobb merchandisingja épül a SW-ra.

például volt egy Genndy Tartakovski által készített Klónháborús sorozat is. emellett volt anno droidos és ewokos rajzfilmsorozat, sőt, két egész estés, élőszereplős ewok filmecske is.

aztán ott van még a SW Holiday Special című igen vicces darab. ezek mellett még mindig rengeteg apróság, rövidfilm, sorozat készült, amiket még a nagyobb SW-rajongók sem ismernek.

2015. márc. 29. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Kösz! És ezeket meg lehet nézni valahol magyarul?
2015. márc. 29. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:

A Genndy-féle 2003-as Klónok háborúja rajzfilm megtalálható magyarul több helyen (csak keress rá a címre és évszámra), a két Ewok-os film pedig A Bátrak Karavánja és a Harc az Endor Bolygón címek alatt keresendő -- bár ezek amolyan olcsóbban legyártott gyerekmesék, inkább érdekességnek számítanak, semmint "rendes" Star Wars filmeknek. A két régi rajzfilmet (Ewoks és Droids) nem hiszem, hogy valaha kiadták itt, de szerintem nem érdemes bajlódni velük, ezek is csak kicsiknek való kuriózumok.

A Star Wars Holiday Special pedig csak erős idegzetűeknek ajánlott, ez konkrétan minden idők egyik legfélresikerültebb TV-s különkiadása, olyan iszonyat rossz, hogy a készítők is megpróbáltak eltörölni róla szinte minden bizonyítékot, de mégis megmaradt, mivel annak idején többen felvették kazettára. Ne tekintsd meg, max olvass el vagy nézz meg róla egy vicces kritikát.

Jelenleg fut a Disney csatornán a Star Wars: Rebels, magyarul Lázadók sorozat is, amit többnyire ugyanazok készítenek, mint az újabb Klónok háborúját. Ebből még csak az első évad jött ki, magyarul pedig egyelőre csak az első évad kétharmada. Lassan indul be a sorozat, de érdemes nézni, főleg ha már láttad a Klónok háborúját.

Aztán van rengeteg hivatalos LEGO-s Star Wars paródia is, pl. a Padavan bajkeverők, A birodalom taccsra vág, vagy Yoda krónikái.

2015. márc. 29. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első mondatomon pontosítok: csak a régi rajzfilmekre és a két Ewok-os filmre értettem, hogy gyerekesek, nem a 2003-as Klónok háborúja rajzfilmre. Az erősen ajánlott.
2015. márc. 29. 16:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! A klónok háborújába pont ma kezdetem bele.
2015. márc. 29. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A legújabb animációs sorozat a Star Wars Rebels, a 3. és a 4. rész között játszódik
2015. ápr. 3. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!