A Paula és Paulina-ból melyiket bírtad jobban Paulát vagy Paulínát =)? :D
Figyelt kérdés
+ egy indokot is rá , h miért :D2010. febr. 17. 19:59
1/10 anonim válasza:
Húúú ezt én már nagyon régen láttam, és nem tudom melyik melyik, de a gonoszabbat jobban bírtam mert a másik olyan kis ártatlan naiv kis hülye, az elég idegesítő:D
2/10 anonim válasza:
Nekem is Paula volt a kedvencem! Valahogy irritálnak már azok a szereplők, akik olyan kis butuskák, h minden szart magukra vállalnak meg naivvak, de a végén még is ők lesznek boldogok! Azért az életben ez nem így van sőt néha még te vagy a rossz!
3/10 anonim válasza:
Én is Paulát :D Paulina annyira "bárgyú" volt :P
4/10 anonim válasza:
Egyértelműen Paula, mert szeretem a gonosz egyéniségeket:D
5/10 anonim válasza:
Paulinát,mert szimpatikusabb ;D
7/10 anonim válasza:
Az egyik maga az ördög, a másik meg böszme.
8/10 anonim válasza:
Én Paulinát bírtom jobban, mert sokkal bátrabb volt Paulánál, hiszen ahoz bátorság kell, hogy mindent magára vállajon, nem feltétlenül naívság.Persze egy kicsit önző volt hiszen arra nem gondolt milyen a Brachoknak.De én mégis őt szerettem jobban:)
9/10 anonim válasza:
Paulina nem böszme,te vagy a böszme!
Válasz:Paulina
10/10 anonim válasza:
Paula szép volt
De Paulina:)
Hát azt hogy miétt
Talán mindketzőt birtam de legjibban paulinához fűződök
Paulina egy angyal mint én
De paula egy ördög,én ledig minden rosszért bosszút akarok
De akkor Paulina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!