Mi ennek a filmnek a címe? Részletek lent
Kb 2002-ben láthattam az M2-őn vagy a Duna TV-n ezt a filmet.
Nem tudom összefoglalni miről szól csak részletekre emlékszem.
Úgy kezdődik, hogy egy fiú - olyan 13 év forma, sovány és nagyon rövid barna haja van - utazik egy pasassal a vonaton. Épp javító intézetbe vagy valami ilyesmibe viszik. Feláll és kimegy a fülkéből. Kinyitja a vonat ajtaját hogy kiugorjon (azt hiszem öngyilkos akar lenni) és egyszerre csak a pasi elkapja és jól megpofozza, hogy többet ilyet ne tegyen.
Aztán beviszik a helyre. Nem tudom bentlakásos suli e vagy javító intézet. Azt tudom, hogy sok korabeli fiúval van együtt. Egyszer valami galibába keveredik és az igazgató beviszi az irodába és azzal bünteti a fiút hogy le kell s..pnia.
A fiú valami vén fószerrel van jóban, de a vén fószer nem lakik velük ő kívülről látogatja és a fiú nem bírja és sír amikor egyszer látogatja a vén fószer és mondja neki, hogy ne sírjon, ne mutassa a többieknek, hogy szenved, mert attól érzik jól magukat.
A fiúnak közben lesz egy jó barátja odabent - egy korabeli fiú.
Itt képszakadás van a következő emlékem, hogy egyik nap kimennek az épületből - vagy szöknek vagy másért. Csoportban mennek, de az egyik fiú félelmében inkább marad. Innen tudják meg a felnőttek, hogy a fiúk elmentek (meglátják, hogy nincsenek ott és kiszedik a fiúból aki ott maradt).
Ahogy mennek a főhősfiú legjobb barátja alatt beszakad a jég. A főhősfiú próbálja kimenteni de nem sikerül és a legjobb barátja így meghal.
Aztán a felnőttek elkapják Őket.
A végén a főhősfiú megint a vonaton van egy felnőttel, megint kimegy a kabinból és azzal végződik a film, hogy kitárja az ajtót és ugrásra készen áll.
Nagyon ismerős ez a szöveg is : "A fiú valami vén fószerrel van jóban, de a vén fószer nem lakik velük ő kívülről látogatja és a fiú nem bírja és sír amikor egyszer látogatja a vén fószer és mondja neki, hogy ne sírjon, ne mutassa a többieknek, hogy szenved, mert attól érzik jól magukat."
Biztos hogy láttam a filmet,de nem emlékszem rá.
Igen,amit mi írtunk abban gyerekként szerepelnek,egy ideig,aztán felnőttként bosszút állnak az őrökön akik bántalmazták őket.
Más filmet keresel asszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!