Trónok Harcában kik ezek az élőhalottak?
Most néztem ki a 2.évadot és eddig úgy volt róluk szó hogy gonoszak és ölnek de a dagi csávót még sem nyírták ki.
Nem baj ha spoilert írtok, csak tudni akarom hogy mi van velük és mi céljuk és hogyan is léteznek egyáltalán???
Húúú srácok sok válasz érkezett :D túl sok az információ :D
De akkor pontosítsunk egy kicsit....
Akkor a 2.évad végén akor ránézett Sam-ra az ki volt???
A Mások és a wightok kik ellen vonulnak??? Király vár ellen???
Sam eredetileg először egy Mással találkozott, ami lovon ült és azt ölte meg. Utána wightokkal. A sorozatban már nemtom pontosan,h h volt, de ha "keményebben" és nem teljesen hülyének nézett ki, akk egy Más volt :D
Királyvár egy semmi, csak egy -nem is nagy- városa a világnak, ahol öntelt emberek egymás ellen viaskodnak cselszövésekkel, tehát nem ellenük vonulnak. Eddig annyi ismert,h mindenre támadnak, ami él, és ezért mozognak dél felé.
Aki ránézett Sam-re egy Más volt, vezette a holtak(wight-ok) seregét. Ők csak simán halottak.
A Mások ''királyával'' majd a 4. évadban fogsz találkozni.
És az élők ellen vonulnak.
Aztán látod mégis kijelentem. Meg ezután is ki fogom. Jaj mit képzelek.
Nincs idő már másra, már most is épp ideje volt megvillantani a vezetőjüket. Nem hogy majd még az utolsó évadban derüljön ki róla minden nem?
Szerintem is várjuk ki a végét. Amíg ott a Fal, addig egyik Más sem tud vonulni sehova. Valamit kell először csinálniuk a varázslatával (hacsak nem majd az erdő gyermekei semlegesítik, de Levél nem fog szerepelni az évadban úgy tudom és Branék sem).
Vagy ha Sansa/Theon/Stannis/Petyr/valaki meg nem találja a Tél kürtjét Deresben és azzal ér végét az évad, hogy megfújják.
Akármit is akarnak a Mások, nem hinném, hogy addig igazi veszélyt jelentenek, amíg ott a Fal. De soha nem lehet tudni.
Sztem van esély arra,hogy úgy jussanak át a Falon,hogy az sértetlen marad, mivel keleten nem ér a Fal teljesen a tengerig, ott van egy kis szárazföld a tenger és a Fal között. Plusz Melisandre halottakat látott a vízben stb. ami arra enged következtetni,hogy akik a Keleti Őrségtől Hardhome-ba mentek hajóval megfognak halni, de ugyebár ami a Falon túl meghal, az nem sokáig marad úgy :D szal énazt is eltudnám képzelni,h ha meghalnak akár útközben visszafelé Hardhomeból a hajóikon, akkor wightokká lesznek és így véletlenül hajóval átjutnak a Fal déli oldalára. Nameg nagyon sok titkos és nem titkos alagút és járat van Északon, a föld alá valszeg nem nyúlik be teljesen a Fal, szal ha van olyan, ami átvezet a Fal alatt,akk lehet h azt is tudják használni. Erre példaként említettek 2 Falon túli királyt, akik az alagutakat használva jutottak át rajta.
Plusz még az a kérdés is megválaszolatlan,h a 2 wight, amik Jeor Mormontra támadtak,hogyan juthattak át a Falon? Mivel hullák voltak, így ugye nem próbálkoztak átmenni rajta, de Jonék átvitték őket, szal lehet egyfajta "engedélyt" kaptak az átkelésre ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!