Mi a véleményetek az NCIS című sorozatról?
Figyelt kérdés
Hányan vannak rajtan kívül,akiknek ez az egyik kedvenc sorozatuk?2015. márc. 26. 21:08
1/6 anonim válasza:
Sajnos sokan szeretik, nem véletlenül adják minden országban.
Az ilyen és ehhez hasonló sorozatokat értékelhetetlennek tartom, az összes rész ugyanolyan, tartalmatlan, semmitmondó nyomozgatás. Maximálisan érdektelen.
2/6 anonim válasza:
Első.
Szerinted egy bünügyi sorozat miről kellene szóljon?Büntényekről,és azok megoldásáról nem?Mindig újabb gyilkos,és újabb áldozat.Erről szól általában egy bünügyi film\sorozat.
3/6 anonim válasza:
Látom nem sikerült megértened amit írtam.
Nem kifejezetten az NCIS-el van problémám, hanem a bűnügyi sorozattal mint műfajjal.
4/6 anonim válasza:
Igen,lehet kicsit félreértelmeztem.Aha,tehát a műfajjal kapcsolatosan.Hát,bünügyi mind bünügyi marad,már nem igazán van mit újat mutatni.Elvileg erről szól a műfaj nem? :)
5/6 anonim válasza:
Valóban erről szól, csak semmirekellő. Húsz éve is unalmas volt, ma is az. Nem értem, hogy hogy tud bárki is izgulni ezeken, vagy egyszerűen csak hogy tudja nézni.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom,nem igazán nézek tévét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!