Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó film az Interstellar...

Jó film az Interstellar (Csillagok között)?

Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Akinek tetszett, azoknak igen, akinek nem tetszett, azoknak nem.
2015. márc. 26. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Az attol függ,hogy kinek mi tetszik.Ha nem vagy oda a Sci-Fi-ért,nem igazán fog tetszeni. :)
2015. márc. 26. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
42%

Nem láttam még, viszont ez annyira nevetséges amit mindenki nyomat, hogy minden az ízlésen múlik. Ez nem így van, igenis vannak használhatatlan férc művek és vannak minőségi, tartalmas filmek.

Felejtsétek el a végletekig benyalt liberalizmust, legyen véleményetek.

2015. márc. 26. 21:42
 4/8 karesz01 ***** válasza:
29%

Nem is tudom miért vannak ilyen kérdések "Jó film az Interstellar (Csillagok között)?" ???

Az ilyen kérdéseket feltevő emberekről az az érzésem nem tudnak önálló döntéseket hozni ,

ha mindig mástól kérdezi meg mi jó és mi rossz .

Az önálló vélemény alkotás fontos tényező egy ember számára .

Mindenki számára más és más ok(ok)ból tetszik vagy éppen nem tetszik egy film .

Nem lenne szabad megbízni mások ítéletében , másokra hagyatkozni .

Azonkívül , a saját tapasztalat a legjobb .

Nézd meg a filmet te magad , és te magad is alkoss véleményt a filmről .

Ne enged át másnak ezt , hiszen akkor sok jóról is lemaradhatsz .

2015. márc. 27. 09:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Jesszus, nyilván el tudom dönteni én is, hogy tetszik-e vagy sem, nem ebből a célból tettem fel a kérdést, egyszerűen csak érdekel mások véleménye is, annak ellenére, hogy én sem az alapján döntök.
2015. márc. 27. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:
83%

Egy sci-fi, ami az emberi kapcsolatokra, a civilizáció sérülékenységére és az űrutazásra koncentrál.

Ha tetszett a 2001 Űrodüsszeia, az Eredet, ha szeretted Christopher Nolan bármelyik filmjét, akkor tetszeni fog.

2015. márc. 27. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
lepontozhatjátok, de a harmadik hozzászóló mondta ki az eddigi legnagyobb igazságot ezen az oldalon :D
2015. ápr. 1. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem picit túl média nyomott film. Nem rossz de mesterműtől távol áll. Egy önbeteljesítő paradoxon a film egésze.Kismillió ilyen és ehhez hasonló csavarral rendelkező történet van.De manapság Nolan nevét nem képes mindenki elfogulatlanul kezelni.Egy jó scifi semmi több.Az elméleti fizika része pedig inkább nevetséges mint komolyan vehető (azért mert egy tézist nem lehet cáfolni még nem feltétlen igaz ezért mint scifi elmegy de ahhoz képest ahogy beállították szerintem feleannyira se meggyőző).Persze ahány ember annyi érzés.De 12 majom vagy a Looper is tudja azt amit az Interstellar.De hogy ne csak ekézzem a látvány és az űrben történő jelenetek ábrázása fantasztikus és a drámai oldala is helyenként erős.Tehát összegezve "jó" film, de nem olyan jó mint ahogy beállítják és a filmvégi önbeteljesítő csavar aki jártas filmekben tudja nem egészen eredeti ötlet.Olyan 7-8 közé tenném egy 10-es skálán drámai vonatkoztatásba erős de nem olyan erős ,látványba erős, eredetiséget nyomokban tartalmazhat (ergo nem véletlen Oscar jelölést sem kapott a legjobb filmre).Szóval egy egész JÓ film de nem világmegváltó,mint ahogy jó pár elvakult ember tekint rá.
2015. ápr. 5. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!