The Walking Dead ben halálok?
Figyelt kérdés
Aki követi a képregényt megtudná írni üzenetben, hogy Carl és Judith életben maradnak e? Egyszerűen nem hagy nyugodni. Vagy szerintetek várjam ki míg a sorozat elér oda(ha egyáltalán megtörténik)?2015. márc. 25. 22:09
1/1 without válasza:
ha így folytatják akkor kb 30 évad is kevés lenne az 5.évad első része nagyon akció dús lett tele izgalommal nyitánynak túl erős lett a kezdés amit később már nem tudtak felül múlni így az egész évad nagyon hullámzó volt és elég laposra sikerült, nem követem a képregényt de nagyon szeretném egyszer olvasni is, ahogy én utána olvastam Glenn fog meghalni, Carlt úgy tudom Negan fejbe kólintja Lucillel de nem fog meghalni csak lerokkan picit, Judith viszont nem marad életben ahogy Abraham sem, Carol is meg fog halni, de egyébként a sorozat kicsit eltér a képregénytől pl: a kéregényben Heschelnek nincs Beth nevű lánya, Carol nem Daryllel kavar a képregényben hanem Tyreese-el, A Kormányzó a képregényben levágja Rick kezét, remélem a 6.évadot alaposan fel fogják majd pörgetni a polgárháborúval mert ha hagyják ennyire ellaposodni akkor sokan elpártolnak a sorozattol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!