Tudtok még egy ilyen király filmet, mint a Harcosok klubja?
Figyelt kérdés
Komolyan ezer filmet láttam már, de még egy ilyen összetett, az elejétől a végéig minden egyes pillanatában mondanivalóval rendelkező filmet nem láttam, beszarás.
Magáról a vágásokról, az "effektekről", a történetről ne is beszéljünk.
Best!
Egyébként most megy a TV-ben:D
2015. márc. 23. 22:55
2/10 A kérdező kommentje:
Az....inkább hagyjuk, közelében sincs szerintem.
Azért kössz.
2015. márc. 23. 23:56
3/10 anonim válasza:
a harcosok klubja a mechanikus narancshoz képest egy rakás szar. amúgy is egy túlértékelt fos, amit csak azok képesek értékelni akiknek mindent kanállal kell adagolni.
4/10 anonim válasza:
Én is imádom!
Viszont tegnap láttam egy filmet, egész más műfaj, szatirikus, burleszk elemekkel tarkított, szórakoztató film volt. A címe: Promenád a gyönyörbe.
Anthony Hopkins zseniális benne, az ő játéka garancia a szórakozásra.
Fent van youtube-n , ha érdekel.
Ha tetszett írd meg!
5/10 A kérdező kommentje:
Ha lesz időm belenézek.
2015. márc. 25. 22:08
6/10 anonim válasza:
Ebben a kategóriában A gépész és a Viharsziget szerintem sokkal jobbak.
8/10 anonim válasza:
Ádám almái jó film asszem youtubon is fent van.
9/10 anonim válasza:
Az ego, az árnyék-én legyőzéséről" szóló film még (amiről a Harcosok klubja is szól) az a Guy Ritchie filmje a "Revolver" Jason Statham főszereplésével!
10/10 anonim válasza:
Nem mai kérdés, de válaszolok
Whoami: Egy rendszer sincs biztonságban
Néhány ember szerint koppintás, de nekem tetszett így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!