A Star Wars eredeti vagy előzmény trilógiája a jobb szerintetek?
És még hozzáteszem, hogy szerintem egy ilyen hatalmas világnak meg ennyi megalkotott jedi meg sithekkel teli univerzumnak nagyon szarul áll, ha annyira kicsi és ingerszegény környezetbe játszódik, mint az eredeti trilógia.
Persze nyilván azok voltak a legelső SW -s cuccok azért ilyenek, de ezért sem tetszik így több mint 3 évtizeddel később. Ma már nem állják meg a helyüket szvsz.
Mondjuk ebből a szempontból tényleg az a magyarázat, hogy az eredeti SW régen készült. De amúgy egyetértek, engem is a színes SW világ vonz az előzménytrilógiában, ami sok történetet rejt magában. Pl. én Klónok háborúja animációs sorozatot is szeretem, tök jól esik vizsgaidőszakban időnként egy-egy részt megnéznem, ezzel szoktam magam pihentetni :D
Ezért is vagyok kíváncsi a VII-re, mert az is ugyebár a 66-os parancs után játszódik, és érdekel, hogy mennyire tágítja ki az univerzumot... Még nem láttam, most fogom megnézni valamikor a két ünnep között, remélem,nem fogok csalódni. :)
Én is szeretem a Klónok háborúját, nagyon sokat megmutat az univerzumóból és sok jó történetet mutat meg, kár hogy ez is inkább Obi ra meg Anakinra összpontosít, akik szvsz nem olyan színes egyéniségek, vannak náluk sokkal érdekesebb jedik, meg Dooku nál is sokkal érdekesebb sithek, bár igaz még csak a 2. évad 2. felénél járok.
Hát a 7 ről annyit mondok, hogy nagy elvárásaid ne legyenek. Nem mondom, hogy nem fog tetszeni, csak sok múlik mennyit vár el tőle az ember :)
Bár én meglepődtem, hogy mennyi embernek tetszett,szóval...
Igazából a sorozat majd a 3. évadtól lesz érdekes. Nekem az tetszik benne, hogy a klónok életébe, érzéseibe stb. is bepillantást nyújt, sokkal szerethetőbbek, emberibbek, mint a filmekben, pl. Rexet nagyon szeretem, és azt, akinek kéznyom van a páncélján (Visszhang vagy Eco vagy mi a neve). Egyik kedvenc részem, amikor Rex megsebesül egy bolygón, és egy dezertőr klón fogja ápolni, aki családot alapított :D
De igazad van, tényleg Anakin és Obi körül forog szinte az egész, no meg Ashoka padavan körül, akit nagyon szeretek :D Kár, hogy a filmekben nincs benne a karaktere.
Majd megnézem a VII-t, igazából arra számítok, hogy tele lesz béna poénokkal, mint a mai látvány-orgia filmek, amiknek semmi sztorijuk nincs, csak béna poénok és látványeffektekből áll. Bár aki már látta, megnyugtatott, hogy azért nem ennyire gáz a film, de nem fűzök hozzá nagy reményeket, és akkor nem fogok csalódni sem :D
Most végeztem a 4. évaddal.
Az a legnagyobb bajom, hogy állandóan ugyanaz a sztori, sokszor ugyanúgy üt be a gebasz, állandóan veszít a rossz oldal. Már annyit buktak, hogy rég vége lehetne a klónháborúnak... Amikor a rosszak már 125. alkalommal menekülnek el tiszta nevetséges, amikor random elfelejtik a jedi erőt használni, hogy visszaszerezzék a fénykardjukat stb. Szóval temérdek hiba van benne, és keveslem a fénykard párbajokat, mert állandóan vége szakad és a sith lelép a francba.
Bár azért persze szeretem, csak nagy kár, hogy a 8-14 éves korosztálynak készítették elsősorban, mert azért ebbe a Star Warsba sokkal több van, minthogy kicsiknek gyártsák egyfolytában.
Remélem Maul -t jól kifogják használni, szerintem simán a legjobb sith, de ahogy hallottam nem fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!