Melyik az a dragon ball amit letiltottak mert durva esetek történtek? Alul kifejjtem
Dragon Ball Z
291 részes...valahol végig lehet nézni a neten, de már fene sem tudja hol. Nekem megvan mind DVD-n, de beszerezni még nehezebb:)
nem értem a kérdésedet. Ez a Dragon Ball c. mese sorozat. És azért állitoták le , mert egy gyerek azt hitte , hogy szuper erői vannak és ezért a vonat elé beállt. (hát nem voltak :D) de még volt 1 olyan is ,hogy valaki rátámadott a saját annyára.
15/f én is néztem 3-4 éves koromban B-)
én is néztem, Dragon Ball, Dragon Ball Z (ezt állították le egyébként) és volt Dragon Ball GT (ez nálunk nem került leadásra soha)
Dragon Ball-t láttam végig de még mikor kicsi voltam, a Z-t addig láttam amikor leállították, emléxem az volt az utolsó rész hogy Trunks kettévágja Dermesztőt a kardjával. De láttam videókazin 1-2 következő részt, később pedig netről töltöttem le párat. De soha nem láttam még végig, de már tervezem hogy végignézem (csak feliratosak a hiányzó részek)
Ahogy GT is csak feliratosan érhető el a neten, de élvezhető és nagyon jó, ajánlom figyelmedbe azt is.
A "Z" 290valahány részes. A sima jóval kevesebb, és a GT is jóval kevesebb, de nem tudom pontosan mennyi.
Én is gyerek voltam, amikor betiltották, és nekem is a kedvenc sorozatom volt. Azóta persze megnéztem végig a GT-vel együtt.
Három sorozata van
-Dragon Ball kb 120 rész (ez a legelső, itt még gyerek a főhős)
-Dragon Ball Z kb 300 rész (felnő, gyereke lesz; ez már elég harc orientált)
-Dragon Ball GT kb 70 rész (itt a főhős újra gyerekké változik, és a saját unokájával indul el megkeresni a visszaváltozás kulcsát XD)
Ezenkívül van 10-20 egész estés film a három sorozathoz. Megjegyzendő, hogy a dragon ball Z-t most épp újra adják japánban dragon ball Kai néven. A különbség annyi, hogy a 300 részt összetömörítik 100-ra.
http://www.youtube.com/watch?v=p4X04OoQHu4
de rég is volt... :)
Ez a Z volt...Songoku elhalálozott(fú de ríttam) és aztán visszajött...
Most jött ki egy jobb változata, a filler nélküli :)
sziasztok itt 1 oldi ahol meg tudod nezni a dbz részeket 291 rész van rajta:www.dragonballztv.5mp.eu es megelessz h honann lehet megszerezni a DB GT részeket csak arra meg varjatok amig meglessz am az oldalon ahol a dbz van ezzel aprogival is lelehet tölteni: realplayer jo szorakozast
www.dragonballztv.5mp.eu
nesztek olvasgassatok
mellesleg meg torrent oldalakon fent van az összes rész
Dragon Ball 153 rész.
Dragon Ball Z 291 rész.
Dragon Ball GT 64 rész.
hajrá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!