Mas valaki is van ugy mint ne, hogy letesz egy flim megnezeserol, mar a trailere alapjan? Hiaba Oscar dijas?
Figyelt kérdés
Most pl. a Tom Cruise mission impossible film trailerert lattam ( https://www.youtube.com/watch?v=tNPZGc0WmfM&t=48) es 1990-es evekbeli "ready or not" szamot tettek bele... ezzel le is irtak tulajdonkeppen hogy sz.r film lesz nalam. Ez csak egy a sok kozul de mondhatnek meg sok peldat, pl. a szurke 50 arnyalatat se neztem meg, mivel megvetem azokat a producereket is akik szexszel probalnak eladni egy filmet. Szinten ha egy filmben tinilanyok vannak, modell fiuk vannak azokat se nezem meg, meg azokat sem amelyiknek a trailerebe szex vagy csok jelenetet tesznek. Nagyon gyatra filmek ezek, cafoljon meg valaki.2015. márc. 22. 16:50
1/3 anonim válasza:
Én például nem szoktam adni a véleményekre, mert már sokszor találkoztam olyan filmmel, ami a többségnek nem tetszett, nekem viszont igen. Nem vagyunk egyformák, ami valakinek nem tetszik, az nem jelenti azt, hogy nekem sem. Vagyis nem szoktam a nyájjal együtt haladni, saját magam határozom meg, hogy nekem személy szerint mi tetszik, és mi nem. Ehhez viszont az kell, hogy saját magam nézzem meg, és majd én eldöntöm, hogy tényleg a többségnek van igaza, vagy nekem.
2/3 anonim válasza:
Első jól írta.Én például nem is nézek trailert egyik filmnél sem,sőt,még tartalmat sem olvasok,mert van amelyiknél jobb is ha nem olvasod el(vegyük példának a krimiket,vagy a misztikus filmeket).
Általában elolvasok néhány kommentet,és van amikor azt is megnézem amit nagyon sokan lehúznak.Tehát nem csak más véleménye szerint döntöm el,hogy megnézem-e a filmet vagy sem.
Vagy ha ismerős színész játszik benne,akkor nem nézek semmit,csak egy pontszámot,és már nézem is,nem érdekel a kritika. :) Ha tetszik a film megnézem,ha pedig nem,akkor megállítom és dovábbállok ennyi. Ilyen egyszerű. :D
3/3 anonim válasza:
Trailer-ek alapján nem mindig érdemes ítélkezni, mert azokat mások gyártják, mint magát a filmet és gyakran teljesen más képet festenek róla. A film egy dolog, a trailer pedig egy másik -- más követelmények szerint készül, amibe belefér, hogy egyenesen félrevezetők legyenek. És sajnos sok esetben az előzetesek még jobbak is, mint a film...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!