Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bamon vs Delena?

Bamon vs Delena?

Figyelt kérdés

Mostanában nagy vita folyik, hogy ki lenne Damon számára a legmegfelelőbb lány. Bamon fanok váltig állítják, hogy ők már nagyon régen látják a kémiát kettejük között (amit én őszintén nem igen) és most, hogy legjobb barátokká váltak, minden megtörténhet, Damon már el is kezdett érezni valamit Bonnie iránt. Delena fanok pedig hűségesek maradnak az OTP-jükhöz és úgy látják, hogy Bamon csak szimplán egy szép barátság kezdeti fázisában áll. Szóval ti mit gondoltok? Delena-t románcát tényleg fenyegeti a semmiből előrukkolt Bamon plátói szerelme?

A saját véleményemet majd esetleg leírom, ha válaszok is érkeznek, de szerintem érezhető volt, melyik félnek drukkolok.

2015. márc. 22. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha Bonnie összejön Damonnal én elásom ezt a sorozatot. Nekem már az is sok volt hogy Elena tök nyugodtan összejött a volt fiúja bátyjával. Ha ezt a való világban csinálná valaki járna a r....c tábla érte. Régebben én is hatalmas rajongója voltam a sorozatnak de amit már művelnek benne az valami borzalmas szerintem. Mindenki összejön mindenkivel komolyan lassan szapanopera lesz belőle. Régen egy minőségi sorozat volt de mára nagyon alacsony lett a színvonala.

És tudom hogy ez nem válasz a kérdésre de gondoltam megosztom én is a véleményem.

2015. márc. 22. 22:05
 2/3 anonim válasza:

Én sosem voltam igazán Delenás, sőt kifejezetten idegsítettek sokáig, mostanra már úgy megvagyok velük. Most, hogy így együtt vannak, nem túl érdekesek, de nem is olyan rosszak.

Én eleinte el se tudtam volna képzelni, hogy Bamon-t akár csak barátság szintjén is szeressem, de a hatodik évadban nagyon megszerettem őket együtt. Először csak barátként, de egyre inkább kezdem többnek látni őket. Szerintem érdekesek lennének. De azt a kérdésedet illetően, hogy fenyegeti Delenát, nos azt nem hinném. Nem valószínű, hogy már majdnem 6 évadnyi huzavona után a végén fogják, és összehozzák Damon-t mással. Szóval, szerintem ne aggódj. Nem valószínű. Bár én szeretném, habár most már annyira azt se bánom, hogy Delena együtt van. Kicsit unalmasak ugyan, olyanok, mint egy házaspár, de még régen Stelenával voltam úgy, hogy teljesen olyanok, mint egy öreg házaspár. Na most már Delena is majdnem. Csak köztük egy kicsit, nem sokkal, de kicsit több kémia van.

Valójában azért utáltam őket, mert Elenát sose szerettem, és mindig azt gondoltam, h Damon jobbat érdemel. De most már nincs olyan sok bajom vele se. De a régebbi évadokban az agyamra ment.

Az első válaszolóval pedig nem értek egyet. Csomóan mondják, hogy így meg úgy az első évadok voltak a legjobbak, de ez egyáltalán nem igaz. Az első évad nem volt túl extra. A második azért már jobb, de még mindig nem olyan nagy cucc. Na, a harmadik az volt az egyik kedvencem, főleg, hogy az ősieket mind nagyon szerettem. A negyedik egész jó volt. Az ötödiknek az első fele még jó volt Katherine-nel, de miután ő meghalt, a második fele borzalmas volt. De a hatodik évad a másik kedvencem. Nagyon jó, és igenis színvonalas. Először Kai megjelenése hozta fel nagyon a sorozatot, aztán az egész dráma Caroline anyjával, meg az egész Steroline (őket iszonyúan szeretem!!), ez mind nagyon jó.

És azzal se értek egyet, hogy ha Bonnie összejönne Damon-nal abban lenne bármi rossz erkölcsileg. Ahogy ababn sincs, hogy Caroline Stefan-nal.

Na és, ha a barátnőjük pasija volt? A hangsúly a "volt"-on van. Azután újra szabad és ha egyszer valaki beleszeret a barátnője pasijába, akkor csak azért ne jöjjön össze vele, mert ő a barátnőjének az exe? Ez hülyeség. Az persze már megint más lenne, ha Bonnie direkt elcsábítaná Damon-t Elenától. Az nyilván rossz és szemétség, de ezt úgyse tenné.

Ezt a valóságban is mindig így gondoltam. Tökidegesítő, hogy van 3 ember, egy fiú és két lány mondjuk, persze lehet fordítva is. És akkor csak azért, mert az egyiknek rossz lenne, ha a másik kettő összejönne, akkor inkább mindhárman szenvedjenek? Ezt nagyon önző dolog lenne elvárni.

Visszatérve a témára, Bamon érdekesnek tűnik, de nem hinném, hogy féltened kéne tőlük Delenát.

2015. márc. 24. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
En meg nagyon uj vagyok, 2.evad 7.resznel tartok, de mi az istenert kell Damonnel meg Elena am osszejonni? Hat komolyan megutaltatja velem Elena magat. Stefan parti vagyok egyebkent, igaz h Damon stilusan szakadok mindig, de ez a r***nc Elena komolyan felidegesit
2015. márc. 26. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!