Tudtok nekem sorolni pár nagyon gagyi filmet?
Mindenféle szemét jöhet.Aki tud minden rossz filmet írjon le amit tud.
Csak ZS-kategóriás filmeket.
Birdemic
Cápolip
Kétfejű cápa
Cápavihar
Amint látod, a cápás filmekből van bőven, ez csak egy töredéke.
Nézek videómániát és retroshockot is.
A BaadMovies mutat be olyat gagyikat amit én keresek.
Pl Troll,zombik tava, szóval ilyen modernebb szarságok:)
Egyébként nem tudom ki írta hogy a Videómánia Szakszerűen gagyi filmeket mutat be, de szerintem ott a baj nem kevés ha neki gagyi például a :" Vissza a jövőbe, Jurassic park, Terminátor 2, Alien,Függetlenség napja,Prometheus,Sötét lovag,Star Wars,.
Jó nyilván a "Szakszerűen videók " között is akad egy két pöcegödör, lásd:alkonyat, éhenkórász játékok,high school musical,stb
Az IMDb Bottom 100 filmjei tényleg jó kiindulópontot nyújtanak, illetve a híres-hírhedt Asylum stúdió filmutánzatai és legtöbb saját alkotásuk is. Uwe Boll filmjei és Jason Friedberg meg Aaron Seltzer vígjátékai is idevalók, bár azok nem szórakoztatóan rosszak, hanem csak simán rosszak.
A 2003-as The Room egy kötelező darab, ez a modern kori "viccesen szar" filmek etalonja, talán a legismertebb a közelmúltbéli gagyi filmek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!