Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violetta! Csak én gondolom így?

Violetta! Csak én gondolom így?

Figyelt kérdés

Szerintem Violetta túlságosan tokeletes. Mindig mindenkinek ő tetszik meg legelőször és az első évadban csak szoknyaban volt. Ha meg nadrágba volt az is olyan iciripiciri volt hogy jaj. És nem igaz hogy egyik fiúnak sem jutott eszébe felizelni a szoknyajat. Tudom hogy ez csak egy sorozat és nyilván nem úgy csinálták meg hogy minden fiú udvarias legyen de lehetett volna életszerűbb is. És lehet hogy hülyének fogtok hinni de nekem már annyira tökéletesnek látszik Violetta karaktere hogy már jobban tetszik a mellekszereplok élete.

És bocsi a helyesírási hibákért de teloval irok

2015. márc. 20. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem is egy mocsok az egész sorozat úgy ahogy van. Teljesen igazad van!
2015. márc. 20. 21:07
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Mivel ez a sorozat főleg 8-12 éves lányoknak szól, így a fiúk nem "izélhetik" fel a szoknyát. Ez nem a HBO, hanem a Disney műsora...

Azért kicsit gondolj ezekbe bele, mielőtt kiírod a kérdést.

2015. márc. 20. 21:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tökéletes. Ha néznéd a sorozatot, már rég feltűnt volna, hogy folyton hazudozik.
2015. márc. 21. 10:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

A Violetta gyerekek és tinik számára lett kitalálva, ezért nem ,, ízlelhetik" fel a szoknyáját, mivel a gyerekek még nem kellene tudniuk, mit jelent az. És ez egy ilyen jellegű sorozat. Nem zombigyilkolós, nem kémes, nem X aktás, nem vámpíros stb. hanem ilyen. Lányoknak lett kitalálva hozzáteszem. És ha nem tetszik, akkor meg ne érdekeljen! Nem fog megszűnni az utálók miatt, habár Argentínában már hivatalosan véget ért a sorozat. Tudom, hogy ha valakit sokan szeretnek, azt sokan utálják . És én teljesen elfogadom azokat, akik utálják, bár néhány Facebook violetta utálós csoport tiszta durva. Egyébkènt elnézést, tudom, hogy a kérdező nem egy ,, olyan" utálló. Ez csak általánosan utálókról.

A válasz pedig: Igen, szerintem is picit túlzás Violetta jószívű és angyali karaktere, de szerintem nem borzasztó.

2015. márc. 21. 11:19
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
szerintem is túl rövid a szoknyája ,úgyhogy igaza van a kérdezőnek . én minden esetre ki nem mernék merészkedni utcára ilyen kurta szoknyában. magam részéről én inkább nadrágban járok .
2015. márc. 21. 11:39
 6/13 anonim ***** válasza:
nekem az egész sorozat egy agysorvasztó nyáltenger. ez van!
2015. márc. 26. 18:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem csak te gondolod így, csak sajnos több az idióta (viluka-imádó) mint a normális(viluka-utáló).
2015. márc. 26. 20:15
 8/13 Veru10 ***** válasza:

Hát egy mese az egész,de tényleg miért "izéljék" fel a szoknyáját,neked felszokták?

De igen elég fura film,egy nagy hülyeség!

És az utolsó válaszadónak igaza van!

2015. márc. 29. 15:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem a legjobban az zavar benne, hogy kb egy egész évig hazudott az apjának és abszolút semmi büntetést nem kapott érte, hanem teljesen nyugodtan elvitte az apja a koncertre, hogy mégis felléphessen. Borzasztó rossz példát mutat a kislányoknak, mert arra tanítja őket, hogy hazudjanak nyugodtan, úgysem lesz belőle semmi bajuk. Amúgy tényleg tökéletesnek van beállítva az egész sorozat alatt, pedig egy egész évad arról szól, hogy hazudik az apjának meg minden évadban egyszerre minimum 2 fiút szédít. És az ilyeneket állítják be példaképnek. (Mármint a karakterről beszélek, nem a színésznőről!!!)
2015. márc. 29. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez azért van, mert az apja több mint 10 (!!!) évig hazudozott neki. És nem csak ő "szédít" két fiút, hanem a fiúk is őt.
2015. márc. 29. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!