Szerintetek milyen az új[2009]Sherlock Holmes?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszett.:)2010. febr. 16. 17:50
1/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszett.
Szerintem egy hihetetlen jó film!
Jó a szereposztás.
Humor, irónia, izgalom egyszóval minden ami jó!
Puszika
2/9 anonim válasza:
Úgy fogtam hozzá, hogy Guy Ritchie rendezte, tehát rossz nem lehet :) Nem is csalódtam.
De én eléggé rövidnek éreztem. A poénokból is többet vártam. A hangulat kiváló volt, nagyon jól átadta a sötét, sikátoros londont. Esetleg az elejére kellett volna valami kis előzmény, mert eléggé belevágtak a dolgok közepébe, és én még mindig nem értek egy-két dolgot.
De a legvégén, az akasztós rész üt :))
3/9 A kérdező kommentje:
jee akkor nem csak én vagyok így vele.imádom és nem tudom,hogy miért mert láttam már SH filmet de mindegyiken "bealudtam".Nem gondoltam volna,hogy ilyen jó lesz.:)
2010. febr. 16. 18:03
4/9 A kérdező kommentje:
Am.szerintem az akasztós rész[Blackwood] kicsit olyan mint a Twist Oliverbe.:D
2010. febr. 16. 18:05
6/9 anonim válasza:
Hát szerintem nem volt valami nagy szám.
A rendezőtől sokkal jobbat vártam.
Nagyon hosszú volt.
7/9 A kérdező kommentje:
Látom azért itt a legtöbbeknek tetszett!!:)Igen sajna tul hosszu lett...:S
2010. febr. 18. 18:01
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem volt túl hosszú, sőt:D Utoljára talán a Karib-tenger kalózain szórakoztam ilyen jól. Cselekmény is rendben volt, követhető és érdekes, a karakterek is. Na és a zene... Megdöbbenve tapasztaltam, hogy Hans Zimmer nem kapta meg érte az oscart... A nyertesnek biztos nehéz dolga volt.
9/9 A kérdező kommentje:
:D az igazi bajom csak az volt,hogy elsőre nem tudtam felfogni:D3x kellett megnézem ahhoz,hogy megértsem az egészet.:D de vasember 2 ugyanez:Dmégegyszer meg kell majd néznem:D
2010. máj. 11. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!