Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Karib-teng...

Mi a véleményetek a Karib-tenger kalózai című filmekről?

Figyelt kérdés

2015. márc. 17. 13:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az első rész egy rendkívül eredeti alkotás volt, a szellemes, jó ötleteket pedig úgy tudták a vásznon láttatni, hogy ne csak a hasonló mainstream cuccokra vevők, hanem az igényesebb ízlésű, inkább művészmozikat látogató nézők is jól szórakozhassanak rajta.

A folytatásokra kár sok szót pazarolni. Az egyetlen céljuk a dollármilliók és a nem annyira igényes nézők elismerésének elnyerése volt - ez tökéletesen sikerült is.

2015. márc. 17. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az első rész az nagyon volt, de utána egyre inkább érződött rajta,h a pénzért csinálják.
2015. márc. 17. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Sajnos egyet kell értenem az előzőkkel. Első rész nagy kedvencem, a többi, hát nem...
2015. márc. 17. 14:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem az összes rész nagyon tetszett.
2015. márc. 17. 15:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem az összes része nagyon tetszett.
2015. márc. 17. 17:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is az első nagyon tetszett, a másodikkal is elvoltam, a harmadik már inkább csalódás volt. A negyediket nem láttam.
2015. márc. 17. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Aranyos mesék, folyamatosan süllyedő színvonallal. Semmi több.
2015. márc. 17. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha valamikor netán kalandfilmre vágysz,nézd meg őket(ez annak szól aki ezt olvassa,és persze annak aki még nem látta).Tűrhető filmek,igaz,hogy az elsőt egyik sem übereli,de nézhetőek.
2015. márc. 17. 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyet láttam belőle, egynek elment a többi részéhez meg úgy állok hozzá, hogy mint minden hasonló filmnél a folytatások kivétel nélkül mind egyre rosszabbak, a másik meg olyan, mint a Pókember, Transformers stb. hogy minek nekem ebből több? Max. 1 et még el lehet viselni, de 2,3? Mikor már úgy sem sikerül soha megismételni még közel sem az első részek színvonalát, max. 1 résszel?...

Az az első rész is valószínűleg azért olyan jó, mert újdonság, mert egyébként nem egy olyan kult dolog amitől az ember össze fossa magát.

2015. márc. 17. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:

az első filmet se mondanám túl eredetinek. persze ez az egész egy disneylandi theme park show-n alapul, azonban abból korábban készült egy szenzációs pc-játék sorozat, a monkey island. először ezt akarták filmre vinni, de végül is úgy döntöttek, hogy nem veszik át az ottani karaktereket.

ettől függetlenül az első rész egész jó volt, a többi borzalmas.

2015. márc. 19. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!