Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most akkor ez hogy van? (lent)

Most akkor ez hogy van? (lent)

Figyelt kérdés
Ugye a Hobbit film vége felé a tündekirály elküldi Legolast hogy megkeresse Aragornt. De az 60 évvel a Gyűrűk Ura eseményeinek kezdete előtt van. Tehát Aragorn, ha jól emlékszem a Gyűrűk Ura könyvek is középkorú embernek írják le, akkor már felnőtt férfi volt és a vadonban vándorolt, 60 évvel a gyűrűk ura kezdete előtt. Tehát akkor amikor a főtörténet elkezdődik, akkor már jócskán 90 felett van?

2015. márc. 16. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Bizony olyasmi. Ugyanakkor persze a könyvben nem így volt, és nem értem, miért kellett a filmbe ilyen logikátlanságokat beletenni. Tudom, persze, összekötő kapcsok, de szerintem a Gyűrű, Bilbó, Gandalf, a mithril páncél és a Fullánk épp elég kapocs.
2015. márc. 16. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Igen, így van, a Két torony bővített változatában Eowynnek meg is mondja, hogy 87 éves. Aragorn félig tünde származású,( dúnedain) így lassabban öregszik.
2015. márc. 17. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazából benne már elég kevés tündevér van. Nem tudom, hányszoros felmenője volt Elrond testvére, mindenesetre Aragorn volt a harmadik halandó, aki tündével házasodott, tehát a vérvonal minden generációval "hígult".
2015. márc. 17. 12:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!