Ki szerint jó sorozat a Wall King Dead? Nektek melyik (ek) volt a leg meghatobb rész (ek) az EGÉSZ sorozat alatt?
wall king dead? ?
fal király halál?
walking dead
sátáló halál...
jahhj...
amúgy jó sorozat :)
!!!SPOILER!!!
Az előttem válaszoló is észrevette, az The Walking Dead. Rákereshettél volna Google-n, mielőtt leírod a kérdést.. :D
Szerintem fantasztikus(!) sorozat! Imádom! Minden hétvégén töltöm le az új részt. :D
A legmeghatóbb rész szerintem talán az volt, amikor még Atlanta mellett táboroztak és élt még Carl anyja. Lerohanták a zombik a tábort, csomóan meghaltak. Az a rész vége kicsit szomorú volt. Meg az is, amikor Rick felesége meghalt (És megszületett Judit.).
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz most az 5. évadban. Szerintem nem fog épségben megmaradni Alexandria az évad végéig. Lehet, hogy betörnek a zombik, vagy valaki meghal, és az változik zombivá, és megharap valakit, meg az is valakit, és nyeku mindennek, vagy fellázad 1-2 ember, és megölik egymást, vagy egy csoport észreveszi a várost és megtámadják, vagy véletlen hiba miatt felrobban az egész.. :D
Jelenleg favorit sorozat, amúgy is oda vagyok a "zombi" apokalipszissel foglalkozó dolgokért, főleg amik egy kicsit elmésebben, filozofikusabban közelítik meg témát :D
Nekem a kedvenc részeim eddig a kezdőepizód amikor Rick felébred és vele együtt szembesülünk az új világgal, a járványügyis rész, a második évadból a pajtás jelenet, ez szerintem nagyon elgondolkodtató volt, annak ellenére hogy sokan csak a hentelést látták benne, hiszen itt Shane elkezdi irányítani a csapatot a maga rosszfiús stílusával, de amikor a kislányt meglátták, Rick volt az egyetlen aki meg bírta tenni, megmutatva hogy ő az igazi vezető. A harmadik évad egy kicsit lapos volt nekem, Lori halála nem sokkolt különösképp mert számomra egyértelmű volt hogy nem élheti túl a szülést, bár a Kormányzót mint karaktert imádtam :D A Terminusos részek és a megtorlás is fenomenális volt, és az új részek is érdekesek, ahogy ütközteti az új világot a régivel.
Előző vagyok, ezt még oda akartam írni, egy megfigyelés:
Alexandriában azt mondogatják, hogy ez egy tökéletes közösség, és a falak meg az elszigeteltség mindent kívül tartanak. Ez baromság, mert egy valamit nem tudnak: hogy mind fertőzöttek vagyunk. Amint az egyik öreg álmában eltávozik, átváltozik, és tegyük fel megharap 5 embert mielőtt riadó tör ki, ha Rickék nem cselekednek azonnal az az 5 kóborló még 25-öt megharap (védekezni nem tudnak, túl gyengék) és ki is tör a káosz. Szerintem ez lesz a vesztük, vagy lerohanja őket egy rosszabb szándékú (és erősebb) emberekből álló csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!