Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit jelent a "Crows before Hoes"?

Mit jelent a "Crows before Hoes"?

Figyelt kérdés
Megtetszett egy ilyen feliratú Trónok Harcás póló, de nem tudom mit jelent a felirat. A netes fordítók annyit adtak ki, hogy "varjak előtt kapák", de ennek mi értelme?

2015. márc. 15. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
A hoes nem kapát jelent, hanem k*rvát. A varjakat meg gondolom érted ha Trónok harca rajongó vagy, én nem ismerem.
2015. márc. 15. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Eredetileg az angolban szokták vicceskedve azt mondani, hogy "bros before hoes", vagyis kb tesók a k*rvák előtt. Férfiak között jelenti azt, hogy a barátok fontosabbak, mint a nők. Ezt fordították át varjakra, amik ugye az éjjeli őrség tagjaira utalnak, akiknek a barátságuk, az összetartás, stb fontosabb, mint a szerelmük. Ráadásul a fogadalmukban is benne van, hogy nem lehetnek nőkkel.
2015. márc. 16. 06:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Hogy tetszett meg, ha azt sem tudod,h mi van rajta?

De am ahogy előttem is mondták, "varjak a kur vák előtt", ami igyencsak találó, mivel az Őrség tagjait sokan varjaknak nevezik és nem nem vehetnek feleséget.

2015. márc. 17. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!