Szerintetek Tom Hanks karakter nélküli, rossz színész?
en ki nem allhatom, tehetsegtelen egy ember!!
volt hogy mar ajanlottak filmeket, megneztem a szereplo listat lattam hogy o van benne, vagy a boriton lattam hogy o van, mar dobtam is el
Én sem bírom... de hátha lesz még meggyőző szerepe. (Tom Cruise a másik, akiről ilyen véleménnyel voltam, íróként imádom Lee Child-ot, és amikor megtudtam, hogy TC fogja játszani a könyvei kétméteres, exkatona főhősét, hát, eég szkeptikus voltam. De be kell vallanom, kellemesen csalódtam.)
Szóval Tom HAnks is megkapja az esélyt, hátha...
Adam Sandlert színészekkel egy hozzászólásban említeni is szentségtörés. :D
Brad Pitt esetében szerintem igazad van: ő egy celebritás, akivel jól el lehet adni filmeket. Oké, színészkedni is tud, de szerintem nem kiemelkedő. Leonardo DiCaprio viszont szerintem már nem ez a kategória. Azt gondolom, sikeresen kitört a skatulyából, és nem egy filmben nyújtott kifejezetten jó alakítást.
A téglát végignézve változott meg vele kapcsolatban a véleményem. És akkor gondolkoztam el először azon, hogy talán nem is rossz színész, mikor Robert De Niro egy interjúban őt és Sean Pennt említette meg a pályatársai közül, hogy érdemes rájuk odafigyelni.
Még valami fontos, és ez tényleg a kérdéshez kapcsolódik: negatív karaktereket mindig könnyebb és hálásabb feladat eljátszani, hiszen van rajtuk fogás. Tom Hanks nem rémlik, hogy valaha is gonoszt játszott volna. Ő nem az a karakter. Viszont az elhivatottságát jól muttja, hogy a Philadelphia kedvéért hónapokon át sanyargatta magát, csak hogy hitelesen játszhassa el a szerepét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!