Melyik film volt 2007 dec 31-én éjfélkor a Film+-on?
Úgy gondoltam,hogy valakinek van ott valami rége ujsága,és talán van benne műsorújság is.
A tartalmomrol nem sokat tudok,mert már csak a végét csíptem el a filmnek.De egy nagy kalapos csávó volt a gyilkos,ja és a végén a csaj Istenhez imátkozott és ő mentette meg!:)
tv.animare.hu :)
2007. december 31. hétfő 23:45 - 01:30
El Charro átka
Amerikai horror (2005) (88')
El Charro átka DVD
XIX. század, Mexikó. Egy vagyonos báró viszonzatlanul vonzódik a fiatal lányokhoz és ez egy idő után beteges és gyilkos hajlammá változik nála - ezzel örökre elátkozva a vérvonalát.
Napjainkban egy fiatal, élénk fantáziájú lánynak hátborzongató álmai vannak a halálról. Amit még csak nem is sejt az az, hogy ő egy reinkarnációja egy több mint száz évvel ezelőtt meggyilkolt lánynak. És amikor a legjobb barátaival Mexikóba érkeznek vakációzni, olyan dologra bukkannak, aminél rémisztőbbet és vérfagyasztóbbat nehezen tudnának elképzelni...
Kedves Kérdező!
Az alapján, amit leírtál:"De egy nagy kalapos csávó volt a gyilkos,ja és a végén a csaj Istenhez imátkozott és ő mentette meg!:)" ez nekem tökéletesen vissza idézi a Rémálom az Elm utcában című filmet...illetve csak akkor, ha a kalapos gyilkosnak, égett arca volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!