Mondanátok elgondolkodtató filmeket?
Viharsziget
A Sunset Limited
12 majom
1) Mátrix 1-3
2) Úttalan út
3) Az élet nyomában
4) Felhőatlasz
5) Truman Show
6) A hetedik pecsét
7) Dark City
8) A vonzás szabályai
9) Ütközések
10) Powder (Arc)
11) Holt költők társasága
12) Vanília égbolt
13) Oldboy (A régebbi, nem a gagyi új.)
14) A forrás
15) A fiók
16) Egy makulátlan elme örök ragyogása
17) Gattaca
18) Donnie Darko
19) A doboz
20) A békés harcos útja
3.
Például azon,hogy mi lenne ha te lennél az ő helyében,és téged érne ekkora csalódás.Például,ez csak egy.
3-as
Nem értem miért kell kritizálni más válaszait. Őt az gondolkodtatta el, téged meg más. A Viharszigetre kapásból én sem mondanám, hogy elgondolkodtató, de vitathatatlanul van egy hangulata, relatíve csavaros. Sodró, szürreális atmoszféra és meggyőző színészi játék jellemzi; és ezek együttesen akár napokkal később is képesek foglalkoztatni a nézőt. Vagy nem. Ízlés kérdése, érted? Számomra például a kérdező által említett példák sem voltak túl potensek példák, ha gondolkodni akarok. Remek film az Eredet is, és az Interstellar is. Mindkettő teljesen beszippantott, és vitt magával, de sokat nem gondolkodtam rajtuk. Innen nézve pedig teljesen legitim példa volt a Viharsziget.
A kötekedés helyett egyébként sokkal építőbb lenne, ha mondanál te is számodra elgondolkodtató filmeket. De lehet, hogy tévedek, és valóban előremutatóbb, ha belekötünk más ízlésébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!